Tjuvstarta sommaren med en resa till västra Grekland. Res till kuststaden Sivota eller ön Ithaka, med direktflyg till Preveza från Köpenhamn.

Du har något att se fram emot! Våren och hösten i Grekland är helt enastående och bjuder på en mängd upplevelser. Njut av de långa, ljusa nätterna och den behagliga temperaturen som är perfekt till ett dopp i det kristallklara vattnet. De grekiska semesterpärlorna är den perfekta platsen att ladda batterierna och få ny energi.

Sivota - "Greklands Karibien"

Den natursköna kuststaden Sivota ligger på Greklands västkust i Joniska havet, endast 10 km. från semesterön Koefu. Staden, med knappt 800 invånare, kallas ofta "Greklands Karibien" och är ett av de vackraste områdena i Grekland. Staden ligger omgärdad av frodiga berg, stränder med det klaraste vatten och gröna, obebodda öar.

Ithaka - Odysseus' äventyrliga ö

Ö-pärlan Ithaka ligger väster om det grekiska fastlandet och är den nästminsta av de Joniska öarna. Ön är på storlek med Samsø och är en orörd naturpärla, och den äventyrslystna sägenhjälten Odysseus hemvist, som bjuder på massor av kultur och historia.

 

 

 

Grekiska semesterpärlor

Sivota och Ithaka är våra mest populära semesterpärlor vid Joniska havet

Populära hotell

Bo på de bästa 3- och 4-stjärniga hotellen i Sivota och på Ithaka

Upplevelser

Sivota och Ithaka har upplevelser till alla, oavsett om du förderar sport och aktiviteter, att koppla av på stranden eller vill gå i grekiska historias fotspår.

  • NYTT flygbolag 2017

    Under våren 2017 började FolkeFerie.dk sitt samarbete med det erfarna, färöiska flygbolaget Atlantic Airways. Det betyder bättre flygkomfort och flera fördelar när du reser med FolkeFerie.

    Läs mer här