Barn kan spendera många timmar på de olika äventyren som Sivota har att erbjuda, både i och utanför vattnet.

 • Kapten för en dag i Sivota

  Se fram emot många barnvänliga upplevelse som finns i Sivota och ta t.ex. med hela familjen på en båttur. Hyr en liten motorbåt för en dag och bestäm själva när turen ska gå hemåt igen.
  Upplev små bukter och stränder som gömmer sig i området, och hitta din favoritstrand. Lek upptäcktsresande för en dag i Greklands Karibien med turkosblått hav.

   

 • Upplev Sivota från hästryggen

  Tycker din son eller dotter om hästridning kan ni komma ut och uppleva naturen från hästryggen. Våra reseledare kan vara behjälpliga med att arrangera turen. Hästfarmen ligger ca. 1 timmes körsel från Sivota, i staden Thesprotia. under ledsagning rider man i grupp ut i natursköna områden i ca. 1,5 timme.

   

 • Fart och spänning i Sivota

  Bland de många upplevelserna för barn i området kring Sivota, är riverrafting populärt. I floden Acheron kan nybörjare starta. Efter en kort teoretisk introduktion kan den spännande turen ner för floden börja. Våra reseledare kan vara behjälpliga med att arrangera turen, eller ni kan göra turen på egen hand.

  Kom ihåg att ta med handduk, badkläder och äventyrslust!

   

 • Strand och hav i barnhöjd i Sivota

  Torre A Mare-stranden ligger ca. 2 km från Sivota centrum. Här finns bra parkeringsmöjligheter om ni kommer i bil, det går också bra att ta en båttaxi från Sivota hamn. Stranden utmärker sig med vattenrutschkanor för både stora och små. Det är möjligt att köpa mat och dricka på stranden, så hela familjen kan spendera det mesta av dagen här.

  Ta del av vår strandguide här