Golfresor till Portugals dolda golfparadis, Porto Santo

Ön Porto Santo i Portugal erbjuder spännande golfresor. Var annars kan du spela golf högt ovanför brusande Atlanten än i Porto Santo?

Porto Santo är lillebror till den kända semester-ön Madeira, som ligger endast 43 km. bort. Men Porto Santo är helt unikt. Här kan du spela golf på den natursköna och utmanande 18-håls mästerskapsbanan designad av golflegenden Seve Ballesteros. Följ med på äventyrliga vandringsturer i storslagna vulkanlandskap, skäm bort dig själv i det stora Thalasso Spacenter, slappa på öns 9 km. gyllene strand med silkeslen sand eller dyk ner i havets spännande värld med delfiner och valar. I huvudstaden kan du gå på upptäcktsfärd på kullerstensbelagda gator med svajande palmer och trevliga restauranger, eller besöka bostaden som huserat den berömda sjöfararen Christoffer Columbus.

Golfresor till Ballesteros utmanande mästerskapsbana

Våra golfresor till Porto Santo håller ytterst vettiga priser, och du kan se fram emot att spela alla de gratis rundor golf som du orkar på Porto Santos 18-håls mästerskapsbana samt 9-håls Par 3-bana. Den utmanande golfbanan ligger på öns västkust och etablerades år 2004 av golflegenden Seve Ballesteros. Detta var hans första bana i Portugal och enligt Seve själv, en av Europas bästa banor. De branta klippsidorna, vackra vyerna och havet ger en helt unik golfupplevelse. Den kuperade, öppna terrängen, välplacerade bunkrar, klippraviner och vattenhål ger stor variation i spelet, även om du går många rundor under din vistelse.

Golfresor inkl. obegränsad greenfee, 4-stjärnigt hotell, frukostbuffé m.m.

Som den enda researrangören flyger FolkeFerie.dk direkt från Köpenhamn till Porto Santo. Under din vistelse bor du på det moderna spa- och strand-hotellet Vila Baleira. I våra golfresor kan du bl.a. få stor frukostbuffé, fria drycker på hotellet (öl, vin, vatten) från kl. 11-23. FolkeFerie's golfresor inkluderar även obegränsad greenfee på öns golfbana samt fri tillgång till den lokala tennisanläggningen. Du kan gratis delta i våra guidade vandringsturer eller utforska ön på egen hand från cykelsadeln. Dessutom har du 1 gratis entré dagligen till hotellets Thalasso Spacenter.

Se utvalda golfresor 2020 nedan, eller hitta din golfresa till Porto Santo genom att söka på tillgängliga datum i sökboxen.

Gratis All Inclusive

Få gratis uppgradering till All Inclusive på Hotel Vila Baleira, vid avresa i februari 2020 eller i perioden 26/4 - 19/6 2020. Erbjudandet gäller nya bokningar och på samtliga reslängder, dock ej 14-dagarsresor den 19/6 2020, och uppdateras automatiskt i samband med att du bokar din resa. OBS: Uppgraderingen i februari beror på att Hotel Vila Baleira's spa-område ej är tillgängligt i februari p.g.a. renovering.

Upplev Porto Santo och golfbanan i 360° här >

Golfresor i toppklass

Den portugisiska ön Porto Santo, är det perfekta resmålet när du vill kombinera blå himmel, vacker natur, avkoppling samt golf i absolut särklass.

Tidigare golfgästers omdöme från Porto Santo

Utvalda kommentarer från tidigare gäster

Här ska du bo★★★★

Våra golfresor inkluderar

Transport från hotellet till golfbanan T/R

Ta med egen golfbag mot ett tillägg

Golfutrustning & undervisning på Porto Santo

Registrera tee times inför golfresan

Se en video av golfbanan

Skräddarsydda golfresor

60Plus-rabatt

 • Fakta om Porto Santo Golfe

  18 hål, par 72 samt 9 hål, par 3

  Vit tee: 6435, Gul tee: 5984, Röd tee: 5357

  HCP-restriktioner: 36,0 alla dagar (män + kvinnor)

  ✔ Förboka buggies innan avresa

  Registrera tee times hemifrån

Golflegendens värdering

"Det är en naturskön bana med stor variation fördelad över två områden. Vid de första 9 hålen har man en fantastisk utsikt över havet. En kedja av små sjöar förbundna av ett vattenfall påverkar 3 strategiska hål (3, 4 och 5). Den andra delen av banan ramas in av klippor i stil med flera brittiska mästerskapsbanor och med många spektakulära aspekter i spelet. Hål 13, 14 och 15 befinner sig i närheten av branta klippor högt över havet. Hål 10, 11samt det avgörande hål 18, domineras av utmanande vattenhål och går inte obemärkta förbi. Porto Santo Golfe är bland de bästa golfbanorna i Europa." - Seve Ballesteros 

 

Vädret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Karta

Februari 2020

Res till Porto Santo i februari och få gratis uppgradering till All Inclusive på Hotel Vila Baleira. Uppgraderingen beror på att hotellet renoverar spa-området i denna period, och därför kan vi ej erbjuda tillgång till Thalasso & Spa i februari.

Mars 2020

Golfresor med direktflyg från Köpenhamn

April 2020

Golfresor med direktflyg från Köpenhamn

Maj 2020

Golfresor med direktflyg från Köpenhamn

Juni 2020

Golfresor med direktflyg från Köpenhamn

Läs mer om Porto Santo

Kontakta oss

Ring, mejla eller chatta

 • Ring till oss - 0775-888 916

  Vardagar: 09.00-17.30

  Lördag & söndag / helgdagar: 10.00-14.00

   

  (Generella öppettider i vårt danska Call Centre)

 • Chatta med oss

  Chatta med säljarna i vårt danska Call Center

  Vardagar: 10.00-17.00

  Helger: 11.00-14.00

  Starta chatten här

 • Skriv till oss

  Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-mail: forsaljning@folkeferie.se

  Vi svarar normalt inom 2 vardagar.

Vem är FolkeFerie.dk?

Resor med trygghet och garanti sedan 1938

 • Resor med trygghet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här

Håll dig uppdaterad!

Nya resmål, resekampanjer och tävlingar

Registrera dig för FolkeFerie.se's veckovisa resenyhetsbrev

 

Priserna avser grundpris SEK per person vid minst 2 vuxna, om inte annat anges. Evt. kampanjer och rabatter kan ej kombineras med varandra. Vi reserverar oss för korrekturfel, slutsålda avgångar och rumstyper samt pris- och programändringar. OBS: Önskar man ta med egen golfbag ska detta förbeställas hos oss pga. platsbegränsning på flyget.