Res till söderns sol vår, sommar och höst

Vill du vara bland de första som väljer bland vackra resmål och de bästa hotellen? Så beställ din resa redan idag, så är du säker på att det finns platser kvar till din drömsemester. Vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla gästernas semesterdrömmar, och det har vi gjort sedan 1938. Allt är noga utvalt - allt ifrån resmål, flyg och hotell till utflykter och reseledare. När du reser med oss, kan du bara luta dig tillbaka och njuta semestern, oavsett vart resan går.

Sommer-hits

Vi är specialiserade på Medelhavsön Malta, som är en skattkammare av upplevelser, kultur och historia. Något av det som särskilt kännetecknar FolkeFerie.dk på Malta, är våra fastboende, danska reseledare och inte minst Mellieha Holiday Centre, som i nästan 40 år har utgjort ramarna till många gästers semester. Letar du efter en badsemester i särklass, så är Sivota, Greklands svar på Karibien, utan tvivel sommarens hit. Slår ditt hjärta för grekisk kultur och mytologi, kan du helt exklusivt resa med oss till Odysseus äventyrliga ö, Ithaka.

Tips: Så sparar du på semestern

Ta med hela familjen till Malta och bo i ert eget 3-rums semesterhus på Mellieha Holiday Centre. Semesterhusen har plats till 6 personer och ju flera ni bor i huset, desto billigare blir resan per person. Barn 2 t.o.m. 17 år får dessutom upp till 50% barnrabatt vid min. 2 betalande vuxna.

Läs mer om Mellieha Holiday Centre - Klicka här

 

Sommarfavoriter

Vi har valt ut de bästa hotellen i Grekland och på Maltaand og på Malta till din solsemester 2018. Klicka på det önskade resmålet och läs mer om hotellen.

Semester som du själv vill

Vi har både hotell till par, barnfamiljer eller 3 generationer som reser tillsammans. Klicka och se våra utvalda hotell.

Resmål

Följ med våra danska reseledare till de vackraste platserna i Grekland eller besök ö-pärlan Malta. Klicka på det önskade resmålet och läs mer.

Ithaka 360° film

Få en virtuell rundtur på den grekiska ön Ithaka. Klicka på info-knappen i 360°-filmen och läs mer om hotellen, städerna och stränderna.

Sivota 360°-film

Få en virtuell rundtur i grekiska Sivota. Klicka på info-knappen i 360°-filmen och läs mer om stränderna och hotellen.