Solsäker semester på Teneriffa

Du får det bästa ut av din sommar när du är säker på sol och värme. På Teneriffa kan du se fram emot sol från en molnfri himmel med en lätt bris från Atlanten. Samtidigt som sommarvädret i Sverige riskerar våta och kalla överraskningar, har sommaren på Teneriffa stabilt varmt väder med en genomsnittlig temperatur 27 grader. De svalkande vindarna från Atlanten friskar upp och gör det behagligt för alla.

Ett hav av upplevelser

Njut av det solsäkra vädret vis stranden eller utforska den färgglada världen under havets yta. Om du har tur kan du både se bläckfiskar, havssköldpaddor och delfiner. Men här finns mycket mer, till exempel roliga vattenland, storstadsshopping, golfentusiasternas paradis, fantastiska utflykter i katamaran och vulkanäventyr i Teide Nationalpark med femstjärnig utsikt från kabelbanan. Teneriffa är perfekt för semester med barn men också för paret. Klimatet är perfekt till din semester på Teneriffa. Solen skiner varje dag och simbassängen står redo när du har lust. Det är bara att hoppa i.

Rymliga, läckra semesterlägenheter vid hav och strand

Välj t.ex. vårt populära hotell Atlantic Holiday Centre, som ligger helt ut till Atlanten i den charmiga byn Callao Salvaje och endast 100 meter från stranden. Hotellet genomgick en storstilad renovering under 2017, så allt framstår nytt och läckert till din resa. Du kan bl.a. se fram emot: Stora, ljusa semesterlägenheter, nytt och läckert poolområde med havsutsikt och barnpool, en av byns bästa restauranger, en stilfull takterrass, modernt fitnessrum, stort inomhus lekrum och utomhus lekplats, gratis WiFi och mycket mer!

Få hundra meter från Atlantic Holiday Centre hittar du det trevliga Hotel Albatros, som erbjuder lägenheter på helt upp till 110 m2 och ägnar sig perfekt till den stora familjen eller paret som gärna vill ha extra plats. Under din vistelse kan du gratis utnyttja faciliteterna på Atlantic Holiday Centre.

Gästernas favorit

Nyrenoverade Atlantic Holiday Centre

Res i maj

Direktflyg från Köpenhamn 2020

Res i juni

Direktflyg från Köpenhamn 2020

Res i juli

Direktflyg från Köpenhamn 2020

Res i september

Direktflyg från Köpenhamn 2020

Res i oktober

Direktflyg från Köpenhamn 2020

Upplevelser

Vädret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
20° C
21° C
22° C
23° C
24° C
26° C
28° C
29° C
28° C
26° C
24° C
21° C

Karta

Om Teneriffa

 • Solskensön med många möjligheter

  Teneriffa är inte större än att man kan köra runt hela ön på under 3 timmar, men trots öns begränsade storlek finns det massor av naturupplevelser, sevärdheter och, inte minst, ett härligt klimat året runt.

   

  Läs mer om Teneriffa här

Värt att veta

 • Teneriffa från A-Ö

  Vi har samlat diverse information, som är värd att ta del av innan din resa till Teneriffa. Läs bl.a. om avstånd till flygplatsen, om elektricitet, dricksvatten, tidsskillnad och vädret på Teneriffa.

   

  Läs mer