Familjesemester i barnnivå

Vi vet hur viktigt det är att ha ramarna på plats när du reser med barn. Därför gör vi extra mycket för att barnen ska få en bra semester. Vi har noggrannt utvalda hotell till barnfamiljer, så att både barn och vuxna får en oförglömlig familjesemester i solens värmande strålar. Dessutom ger vi upp till 50 % barnrabatt - även i skolorna sommarlovsperiod.

Upp till 50% barnrabatt

Välj t.ex. vårt mest populära hotell Mellieha Holiday Centre; här får barn mellan 2-17 år helt upp till 50% rabatt, även i skolorna sommarlovsperiod. Har ni tillköpt halv- eller helpension, äter barn mellan 2-11 år gratis (1 barn per betalande vuxen som valt samma pensionsform). Och familjens leksugna barn kan gratis delta i semestercentrets barnklubbar, som har aktiviteter i skolloven. Läs mer här.

Till familjens vattenhundar kan vi varmt rekommendera det trevliga och familjevänliga Hotel Agios Nikolaos i Sivota - även känt som "Greklands Karibien". Hotellet har bl.a. ett fint poolområde med havsutsikt och en privat, barnvänlig strand med liggstolar, parasoll, badbrygga och kristallklart vatten. På Hotel Agios Nikolaos får barn mellan 2-11 år upp till 50% barnrabatt vid min. 2 betalande vuxna. Läs mer här.

 

 

Familjesemester på Malta

På Malta möts man av gyllene sandstränder, blå laguner, 7 000 års historia, mysiga byar och spännande upplevelser för hela familjen.

Familjesemester i grekiska Sivota

Den vackra, grekiska kustbyn går under namnet "Greklands Karibien" och är ett sant semesterparadis för både stora och små.

Familjesemester på grekiska Ithaka

Ithaka är en liten, grön oas världsberömd som Odysseus' ö - och det perfekta resmålet för en avkopplande semester för hela familjen.

Familjesemester på Porto Santo

Njut livet och tiden med familjen på den lilla portugisiska ön i Atlanten. Det 4-stjärniga strandhotellet Vila Baleira, är den perfekta basen för hela familjen.