Familjevänliga resor

Vi vet hur viktigt det är att ha ramarna på plats när du reser med barn. Därför gör vi extra mycket för att barnen ska få en bra semester. Vi har noggrannt utvalda hotell till barnfamiljer, så att både barn och vuxna får en oförglömlig familjesemester i solens värmande strålar. Dessutom ger vi upp till 50 % barnrabatt - även i skolorna sommarlovsperiod.

Resor med upp till 50% barnrabatt

Välj t.ex. vårt mest populära hotell Mellieha Holiday Centre; här får barn mellan 2-17 år helt upp till 50% rabatt, även i skolorna sommarlovsperiod. Har ni tillköpt halv- eller helpension, äter barn mellan 2-11 år gratis (1 barn per betalande vuxen som valt samma pensionsform). Och familjens leksugna barn kan gratis delta i semestercentrets barnklubbar, som har aktiviteter i skolloven. Läs mer om Mellieha Holiday Centre här.

Till strandlejon och vattenhundar

Till familjens vattenhundar kan vi varmt rekommendera det trevliga och familjevänliga Hotel Agios Nikolaos i Sivota - även känt som "Greklands Karibien". Hotellet har bl.a. ett fint poolområde med havsutsikt och en privat, barnvänlig strand med liggstolar, parasoll, badbrygga och kristallklart vatten. På Hotel Agios Nikolaos får barn mellan 2-16 år upp till 50% barnrabatt vid min. 2 betalande vuxna. Läs mer om Hotel Agios Nikolaos i Sivota här.

På Porto Santo kan du välja mellan läckra hotell med perfekt läge på den silkeslena sandstranden. Speciellt Hotel Vila Baleira är populärt p.g.a. de många aktiviteterna och faciliteterna för barn.

Observera: Barnrabatterna gäller 7- och 14-dagars charterresor vid min. 2 betalande vuxna, i samma inkvartering och kan ej kombineras med andra rabatter om det ej framgår specifikt. För ytterligare information, se respektive hotell.

Familjesemester på Malta

På Malta möts ni av gyllene sandstränder, blå laguner, 7 000 års historia, mysiga byar och spännande upplevelser för hela familjen.

Familjesemester i grekiska Sivota

Den vackra, grekiska kustbyn Sivota går under namnet "Greklands Karibien" och är ett sant semesterparadis för både stora och små.

Familjesemester på Porto Santo

Njut livet och tiden med familjen på den lilla portugisiska ön i Atlanten. Det 4-stjärniga strandhotellet Vila Baleira, är den perfekta basen för hela familjen.

Familjesemester på Kreta

Välj bland flera trevliga och noggrannt utvalda hotell vid Chania-kusten, med fokus på kvalitet, komfort och läge. På Kreta kan du njuta en solrik semester i härliga och lugna omgivningar nära stad och strand.

Vem är FolkeFerie.se?

 • Resor med trygghet och kvalitet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här
 • Välkommen att kontakta oss

  Du är alltid välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss. Våra duktiga resesäljare hjälper dig gärna med att boka en resa och kan svara på frågor. 

  Vi har öppet på vardagar kl. 09-17 samt lördagar kl. 10-14.

  Ring, mejla eller chatta med oss