Familjesemester i barnhöjd

Vi vet hur viktigt det är att ha ramarna på plats när du reser med barn. Därför gör vi extra mycket för att barnen ska få en bra semester. Vi har noggrannt utvalda hotell till barnfamiljer, så att både barn och vuxna får en oförglömlig familjesemester i solens värmande strålar. Dessutom ger vi upp till 50 % barnrabatt - även i skolorna sommarlovsperiod.

Upp till 50% barnrabatt

Välj t.ex. vårt mest populära hotell Mellieha Holiday Centre; här får barn mellan 2-17 år helt upp till 50% rabatt, även i skolorna sommarlovsperiod. Har ni tillköpt halv- eller helpension, äter barn mellan 2-11 år gratis (1 barn per betalande vuxen som valt samma pensionsform). Och familjens leksugna barn kan gratis delta i semestercentrets barnklubbar, som har aktiviteter i skolloven. Läs mer här.

Till strandlejpn och vattenhundar

Till familjens vattenhundar kan vi varmt rekommendera det trevliga och familjevänliga Hotel Agios Nikolaos i Sivota - även känt som "Greklands Karibien". Hotellet har bl.a. ett fint poolområde med havsutsikt och en privat, barnvänlig strand med liggstolar, parasoll, badbrygga och kristallklart vatten. På Hotel Agios Nikolaos får barn mellan 2-11 år upp till 50% barnrabatt vid min. 2 betalande vuxna. Läs mer här.

På Porto Santo kan du välja mellan 3 läckra hotell med perfekt läge på den silkeslena sandstranden. Speciellt Hotel Vila Baleira är populärt p.g.a. de många aktiviteterna och faciliteterna för barn.

OBS: Barnrabatterna gäller 7- och 14-dagars charterresor vid min. 2 betalande vuxna, i samma inkvartering och kan ej kombineras med andra rabatter om det ej framgår specifikt. För ytterligare information, se respektive hotell.

Singelresor med barnrabatt

Få barnrabatt på samtliga medföljande barn. Klicka här...

Familjesemester på Malta

På Malta möts ni av gyllene sandstränder, blå laguner, 7 000 års historia, mysiga byar och spännande upplevelser för hela familjen.

Familjesemester i grekiska Sivota

Den vackra, grekiska kustbyn går under namnet "Greklands Karibien" och är ett sant semesterparadis för både stora och små.

Familjesemester på Porto Santo

Njut livet och tiden med familjen på den lilla portugisiska ön i Atlanten. Det 4-stjärniga strandhotellet Vila Baleira, är den perfekta basen för hela familjen.

Välkommen att kontakta oss

Ring, mejla eller chatta

 • Ring till oss - 0775 888916

  Vardagar: kl. 09.00-17.00

  Lördag: kl. 10.00-14.00

  Söndag & helgdagar: Stängt

   

  (Vägledande öppettider i vårt danska Call Centre)

 • Chatta med oss

  Vardagar: kl. 09.00-17.00

  Lördag: kl. 10.00-14.00

  Söndag & helgdagar: Stängt

   

  Chatta med säljarna i vårt danska Call Center

  Starta chatten här

 • Skriv till oss

  Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-mail: forsaljning@folkeferie.se

  Vi svarar normalt inom 2 vardagar.