Resor till Portugals ö-pärla vid Madeira

Nu har du chansen att uppleva en av Portugals dolda pärlor, när vi tar med dig till ö-paradiset Porto Santo i Atlanten. Den vackra vulkan-ön har ett spektakulärt berglandskap och en 9 km. lång gyllene sandstrand, som har vunnit priser för sin silkeslena sand, vattnets renhet och, inte minst, platsens helt speciella ro och skönhet. Ta del av vår stora strandguide här.

Porto Santo - ön med milt klimat året runt

Porto Santo har normalt ett stabilt och torrt klimat året runt, med enbart små temperaturskillnader. Den bästa reseperioden till Porto Santo är därför - hela året. Är du på jakt efter solsemester, ska du resa till Porto Santo fr.o.m. april månad. I januari och februari, som är de kallaste månaderna, ligger genomsnittstemperaturen normalt på ca. 19 grader. Så t.o.m. vintern på Porto Santo är mild och behaglig, och du kan fly kyla och mörker här hemma. Läs mer om vädret på Porto Santo.

Charmig liten ö med stora upplevelser

Porto Santo är endast 42 km2, men trots den begränsade storleken bjuder ön på en mängd upplevelser. Gör en båttur med möjlighet att se valar och delfiner. Missa inte de femkantiga prismapelarna, som är ett naturskapat fenomen som enbart finns på två andra platser i världen. Upplev den fascinerande världen under havets yta. Utforska den spännande världem under havets yta eller utforska det spännande och vackra vulkanlandskapet. 

Resor till Porto Santo - semester inklusive golf, natur och avkoppling

På Porto Santo bor du i första parkett till havet på ett av våra läckra strandhotell. Beroende på vilket hotell du väljer, ingår en mängd upplevelser i din vistelse. Följ t.ex. med på våra guidade vandringsutflykter i öns dramatiska vulkanlandskap, eller hoppa upp på cykelsadeln och utforska ön på egen hand. Unna dig en avkopplande stund i det imponerande Thalasso Spa eller ta en runda på öns utmanande golfbana med 18 hål. 

Porto Santo är perfekt för dig som uppskattar både avkoppling och aktiviteter. Våra noggrannt utvalda hotell har diverse aktiviteter inkluderat i priset, på så sätt kan du vara aktiv på semestern utan att det kostar extra. Läs mer om aktiviteterna här.

Spela golf på tidigare mästerskapsbana

Inkl. gratis greenfee m.m! Läs mer om golfresor till Porto Santo här ➙

Utvalda hotell för dig

 • Hotellvistelse inkl. aktiviteter och avkoppling

  Beroende på vilket hotell du väljer, ingår en mängd upplevelser i resans pris.

  Se vad som ingår i din resa till Porto Santo

 • Snabbt från flygplats till hotell

   

  Som den enda resebyrån, flyger danska FolkeFerie.dk direkt från Köpenhamn till Porto Santo. Med generös benplats och bra underhållningssystem i flyget, känns restiden på knappt 4,5 timmar inte alls lång. Och transfertiden på endast ca. 15 minuter i buss, gör att du snabbt ankommer till ditt strandhotel.

Upplev Porto Santo i 360° ➙

Säsonger på Porto Santo

Direktflyg från Köpenhamn till Porto Santo vår, sommar och höst

Andra gästers omdöme

Se vad andra gäster tyckt om deras resa till Porto Santo

Uvalda kommentarer från tidigare gäster på Porto Santo

Video: Upplevelser på Porto Santo

En resa till Porto Santos bjuder på upplevelser både på land och till sjöss

Vädret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Karta

All Inclusive

 • Total avkoppling på semestern

  Bor du på Hotel Vila Baleira kan du koppla av 100% på semestern, här erbjuder de nämligen All Inclusive. Uppgradera til All Inclusive och få bl.a. stor frukostbuffé, läcker lunch- och kvällsbuffé, lokalproducerad alkohol samt ett urval av snacks!

  Läs mer om All Inclusive här

Utflykter

 • Spännande och varierande utflykter

  Packa ner äventyrslusten och följ med på en av våra spännande utflykter. Kör på jeep-safari och upplev öns vackra, oförstörda natur. Segla med speed-båt och se Porto Santo från sjösidan med delfiner och valar eller upplev ön i vandrarstövlar. Möjligheterna är många på Porto Santo!

  Läs om utflykter på Porto Santo här

Om Porto Santo

 • Orörd vulkanö mitt i Atlanten

  Porto Santo i Portugal ligger i ett fint litet hörn av Europa, endast 43 km. från blomsterön Madeira. Ön bjuder på oförstörd natu med gyllene berg, en 9 kilometer lång sandstrand och huvudstaden Vila Baleira med massor av sevärdheter, som absolut är värd ett besök.

  Läs mer här

Värt att veta

 • Porto Santo från A-Ö

  Vi har samlat nyttig information som kan vara bra att känna till innan du reser till Porto Santo. Bl.a. avstånd till flygplatsen, närmaste apotek på Porto Santo, dricksvatten, aktiviteter på ön, geografi och mycket mer.

  Läs mer här

Kontakta oss

Ring, mejla eller chatta

 • Ring till oss - 0775 888916

  Vardagar: kl. 09.00-17.00

  Lördag: kl. 10.00-14.00

  Söndag & helgdagar: Stängt

   

  (Vägledande öppettider i vårt danska Call Centre)

 • Chatta med oss

  Vardagar: kl. 09.00-17.00

  Lördag: kl. 10.00-14.00

  Söndag & helgdagar: Stängt

   

  Chatta med säljarna i vårt danska Call Center

  Starta chatten här

 • Skriv till oss

  Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-mail: forsaljning@folkeferie.se

  Vi svarar normalt inom 2 vardagar.

Vem är FolkeFerie.se?

Resor med trygghet och garanti sedan 1938

 • Resor med trygghet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här

Samtliga priser på folkeferie.se avser SEK, om inget annat framgår specifikt. Vi reserverar oss för korrektur- och systemfel, pris- och programändringar samt slutsålda platser.