FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk som ägs av den självägande DFF-Fonden.

Året runt erbjuder vi allt ifrån solsemester, storstadsresor och temaresor till långsemester, gruppresor och golfresor. Vi är specialiserade på Medelhavsön Malta, som är en skattkammare av upplevelser, kultur och historia. En av de saker som kännetecknar FolkeFerie.dk på Malta, är våra fastboende, danska reseledare och inte minst Mellieha Holiday Centre, som i ca. 40 år har utgjort ramarna till många danskars semester.

År 2016 kunde vi presentera två helt nya och fantastiska resmål; Sivota i västra Grekland och den portugisiska ön Porto Santo i Atlanten. Letar du efter badsemester i en klass för sig, så är Sivota, Greklands svar på Karibien, utan tvivel sommarens hit. Vår och höst lockar Porto Santo med golf, wellness och natur i toppklass, och under sommarmånaderna kan ön skryta med sin 9 km. långa fantastiska sandstrand. Nu kan du även boka resor till semesterparadiset Kreta med direktflyg från Köpenhamn.

Samtliga våra resmål är med direktflyg från Köpenhamn, inkl. 1 st. incheckat bagage (23 kg) samt 1 st. handbagage (8 kg) per person.

GÅ DIREKT TILL VÅRA POPULÄRA RESMÅL ➙

Självägande fond med socialt ansvar

Dansk FolkeFerie, som sedan 2005 har hetat FolkeFerie.dk, etablerades som en kooperativ verksamhet år 1938, av den danska fackrörelsen i samband med införandet av den första semesterlagen för lönmottagare. FolkeFerie ombildades till en självägande fond, DFF-Fonden, år 1979.

Bredd, rymlighet och tolerans är våra främsta kännetecken. Detta särskiljer oss från andra aktörer i resebranschen, och vår mission är "att ge alla möjlighet för goda semesterupplevelser". Vi omsätter bland annat våra ord och ambitioner till handling genom att efterleva våra kärnvärden: att skapa en trygg, allsidig och inspirerande samvaro.

Fondens syfte att skapa goda semester- och fritidsupplevelser för alla, även dem med begränsade resurser. Detta gör vi bl.a. genom FolkeFerie.dk's "FerieDonor-projekt", där varje resa bokad hos FolkeFerie ger ett ekonomiskt bidrag till fonden.

".se" i namnet FolkeFerie.se härleder uppmärksamheten till vår svenska verksamhet med vår svenska hemsida (tidigare Maltaresor.se).

Läs mer om FolkeFerie.dk's historia eller kontakta FolkeFerie.se. Läs mer om FolkeFerieFonden och dess arbete för socialt samhällsansvar.

Våra mest populära destinationer

Kontakta oss ➙

Ring, mejla eller chatta