Få en fantastisk golfsemester på golfparadiset Porto Santo

Drömmer du om den perfekta golfresan, där du kan spela golf högt över det brusande Atlanten och med imponerande berg i bakgrunden? Då är ön Porto Santo i Portugal det perfekta resmålet för en unik golfsemester med din bättre hälft, golfvänner eller golfklubben. Porto Santo vid Madeira kan bli ditt nya resmål med direktflyg från Köpenhamn nästan året runt. 

Porto Santo är en liten ö, endast 43 km från den berömda semesterön Madeira, och ett sant golfparadis som väntar på att utforskas av dig och med olika strandhotell att välja mellan. Våra golfresor till Porto Santo är inte bara golf; här får du en unik möjlighet att kombinera golf med bl.a. fantastisk natur, 9 km sandstrand och mycket mer. Det milda och stabila klimatet ger de perfekta förutsättningarna för golf i massor. Få golfbanor har så mycket att erbjuda som Porto Santo, här får du en särskilt underhållande och utmanande golfbana.

Hitta golfresan 2024/2025 här ➙

Golfresor med mer än bara golf

På Porto Santo kan du spela golf på den natursköna och utmanande 18-håls tidigare mästerskapsbanan designad av golflegenden Seve Ballesteros. Följ med på äventyrliga vandringsturer i storslagna vulkanlandskap, koppla av på stranden med silkeslen sand eller dyk ner i havets spännande värld med delfiner och valar. I huvudstaden Vila Baleira kan du gå på upptäcktsfärd på kullerstensbelagda gator med svajande palmer och trevliga restauranger, eller besöka bostaden som huserat den berömda sjöfararen Christoffer Columbus. Golfresor till Porto Santo vid Madeira, är resor med golf, upplevelser och avkoppling.

Golfresor till utmanande golfbana i Portugal

Som gäst på Hotel Vila Baleira eller Vila Baleira Suites kan du spela gratis golf på din semester, golfbanan ligger endast få kilometer från ditt hotell. Här kan du se fram emot att spela alla de rundor golf som du orkar på Porto Santos 18-håls tidigare mästerskapsbana samt 9-håls par 3-bana. Den utmanande golfbanan ligger på öns västkust och etablerades år 2004 av golflegenden Seve Ballesteros. Detta var hans första bana i Portugal och enligt Seve själv, en av Europas bästa banor. De branta klippsidorna, vackra vyerna och havet ger en helt unik golfupplevelse. Den kuperade, öppna terrängen, välplacerade bunkrar, klippraviner och vattenhål ger stor variation i spelet, även om du går många rundor under golfresan till Porto Santo.

Golfresor med direktflyg från Köpenhamn

Som den enda researrangören flyger FolkeFerie.dk direkt från Köpenhamn till Porto Santo. På golfresan kan du välja mellan 2 strandhotell, där obegränsad greenfee ingår. Välj mellan Hotel Vila Baleira och Vila Baleira Suites. Med i priset får du bl.a. fri tillgång till öns golfbana och du kan delta i våra guidade vandringsturer (danska guider) eller utforska ön på egen hand från cykelsadeln. 

Golfresor i toppklass

Den portugisiska ön Porto Santo, är det perfekta resmålet för en unik golfresa

Välj mellan 2 strandhotell

Från hotell till golfbana på 5 minuter

Transport från hotell till golfbana T/R

Ta med egen golfbag mot ett tillägg

Golfutrustning & undervisning

Registrera tee timer inför golfresan

Skräddarsydda golfresor

60Plus-rabatt och barnrabatt

Tidigare golfgästers omdöme

 • Fakta om golfbanan

  18 hål, par 72 samt 9 hål, par 3

  Vit tee: 6435, Gul tee: 5984, Röd tee: 5357

  HCP-restriktioner: 36,0 alla dagar (män + kvinnor)

  ✔ Förboka buggies innan avresa

  Registrera tee-tider hemifrån

Upplev Porto Santo i 360° ➙

Golflegendens värdering

"Det är en naturskön bana med stor variation fördelad över två områden. Vid de första 9 hålen har man en fantastisk utsikt över havet. En kedja av små sjöar förbundna av ett vattenfall påverkar 3 strategiska hål (3, 4 och 5). Den andra delen av banan ramas in av klippor i stil med flera brittiska mästerskapsbanor och med många spektakulära aspekter i spelet. Hål 13, 14 och 15 befinner sig i närheten av branta klippor högt över havet. Hål 10, 11samt det avgörande hål 18, domineras av utmanande vattenhål och går inte obemärkta förbi. Porto Santo Golfe är bland de bästa golfbanorna i Europa." - Seve Ballesteros 

 

Vädret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Karta

Golfresor 2024

Utvalda avgångar Köpenhamn - Porto Santo T/R

Golfresor 2025

Utvalda avgångar Köpenhamn-Porto Santo T/R

Läs mer om Porto Santo här ➙

Vem är FolkeFerie.se?

Resor med trygghet och garanti sedan 1938

 • Resor med trygghet och kvalitet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här
 • Välkommen att kontakta oss

  Du är alltid välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss. Våra duktiga resesäljare hjälper dig gärna med att boka en resa och kan svara på frågor. 

  Vi har öppet på vardagar kl. 09-17 samt lördagar kl. 10-14.

  Ring, mejla eller chatta med oss

 

Priserna avser grundpris SEK per person vid minst 2 vuxna, om inte annat anges. Evt. kampanjer och rabatter kan ej kombineras med varandra. OBS: Önskar man ta med egen golfbag ska detta förbeställas hos oss pga. platsbegränsning på flyget. Vi reserverar oss för korrektur- och systemfel, pris- och programändringar samt slutsålda platser.