Restresor, sista minuten-resor eller avbudsresor

Oavsett vad du kallar dessa resor, är det på denna sida du får en överblick över dina möjligheter för restresor och sista minuten-resor, med aktuella chartererbjudanden från FolkeFerie.se.

Välj t.ex. mellan härliga resmål till Malta, Porto Santo eller de grekiska pärlorna Sivota och Ithaka, som alla bjuder på fantastiskt läge med sol, strand och hav, och bo på ett av våra noggrannt utvalda hotell.

2018 nyinvigdes en av våra stora favoriter, Atlantic Holiday Centre på Teneriffa, efter en genomgripande renovering.

Priser och datum uppdateras löpande, så du bör inte vänta för länge med att boka om du vill säkra dig en plats. Vi reserverar oss för korrekturfel, pris- och programändringar samt slutsålda avgångar och rumstyper.

Om du inte hittar det du söker bland våra utvalda restresor och sista minuten-resor nedan, kan du använda sökboxen eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

60Plus-rabatt på icke nedsatta resor

Om våra restresor inte matchar dina önskemål, hoppas vi att vi kan fresta med en annan resa. Om resan inte redan är nedsatt, och om beställaren har fyllt 60 år, kan ni få SEK 375 i rabatt till dig och hela resesällskapet, oavsett ålder på övriga i sällskapet. 60Plus-rabatten kan ej kombineras med andra rabatter än barnrabatten. Ange kampanjkoden "60plus" när du bokar din resa, så dras rabatten av automatiskt.

Allt detta kan du få

✔ Direktflyg T/R  Inkl. 23 kg. bagage + 8 kg. handbagage 

Reseledarservice Läckra 3- och 4-stjärniga hotell

Restresor 1 veckor

Restresor 2 veckor

Jul & nyår på Malta

Föreställ dig jul- eller nyårsafton, som består av en superläcker meny och som serveras till utsikten av palmer och det vackra Medelhavet. Och, inte minst, i gott sällskap!

Restresor till låga priser

Om du är flexibel med avresedatumet, är restresor något för dig. Våra restresor kan förekomma med månader eller få dagar till avresan. En restresa med få dagar till avresa, kallas populärt även för sista minuten-resor. Drömmer du om söderns sol, kan dina drömmar gå i uppfyllelse inom loppet av få dagar.

Restresor erbjuds när någon har avbeställt sin resa, och vi därmed har restplatser som vi gärna vill bli av med. På det sättet kan du få möjlighet att köpa billiga resor.

Billiga restresor söderut

Billiga restresor erbjuds när någon har avbeställt deras resa om vi därmed har restplatser som vi gärna vill bli av med. På det sättet får du möjlighet att köpa billiga resor. Speciellt om du är flexibel med när du reser, finns det pengar att spara på en restresa. Restresor hos FolkeFerie.se bjuder på fantastiskt läge med sol, strand och hav, samt fina hotell och semestercenter. Här hittar du bl.a. billiga restresor till populära resmål i Sydeuropa; Porto Santo i Portugal, Teneriffa i Spanien, Sivota och Ithaka i Grekland samt ö-riket Malta.

Sista minuten-resor

Restresor förekommer med månader eller få dagar till avresa. En restresa med få dagar till avresa, kallas även sista minuten-resa. Drömmer du om söderns sol, kan drömmen gå i uppfyllelse inom ganska få dagar.

Restresorna är sorterade efter datum, så om du har möjlighet att resa med kort varsel, kan du ta del av våra sista minuten-erbjudanden övert på sidan.

Det är bl.a. sista minuten-resor som är särskilt billiga. Men du ska slå till meddetsamma, antalet platser på dessa restresor är begränsat på dessa och blir snabbt slutsålda.

Restresor av hög kvalitet

Utöver sista minuten-resor har vi också restresor, där avresan ligger längre ut i framtiden. Så även om du inte kan resa med kort varsel, kan du absolut hitta billiga restresor och erbjudanden där du sparar pengar och få en restresa till ett riktigt bra pris. Kvaliteten på FolkeFerie's restresor håller hög nivå, precis som om du köpte resan till fullt pris. Bland våra restresor är det möjligt att välja mellan hotell av olika klass, och med olika placeringar.

Paketresor med garanti

FolkeFerie.se's restresor är paketresor, som både innehåller billiga flygbiljetter och hotell. Din restresa omfattas därför av paketreselagen och därmed resegarantifonden. Du kan därför tryggt köpa din restresa här på FolkeFerie.se.

Boka din restresa här på folkeferie.se redan idag!

Populära resmål

Klicka in på våra mest populära resmål och låt dig inspireras inför din nästa resa.

Kontakta oss

Ring, mejla eller chatta

Vem är FolkeFerie.dk?

Resor med trygghet och garanti sedan 1938

Håll dig uppdaterad!

Nya resmål och hotell, resekampanjer och tävlingar

Registrera dig för FolkeFerie.se's veckovisa resenyhetsbrev

*Priserna avser SEK per person vid 2 vuxna som reser tillsammans, och omfattar flyg T/R samt inkvartering om inget annat anges.

Vi reserverar oss för korrekturfel, pris- och programändringar samt slutsålda avgångar och rumstyper. Priser och datum uppdateras löpande beroende på utbud och efterfrågan, vi kan därför ej garantera att annonserade priser alltid finns tillgängliga.