Restresor, sista minuten-resor eller avbudsresor

Kärt barn har många namn! Oavsett vad du kallar dessa resor, är det på denna sida du får en överblick över dina möjligheter för restresor och sista minuten-resor, med aktuella chartererbjudanden från FolkeFerie.se.

Välj mellan våra härliga resmål till Malta, Porto Santo, den grekiska pärlan Sivota eller mångas semesterfavorit Kreta som alla bjuder på fantastiskt läge med sol, strand och hav, och bo på ett av våra noggrannt utvalda hotell.

Priser och datum uppdateras löpande, så du bör inte vänta för länge med att boka om du vill säkra dig en plats. Vi reserverar oss för korrekturfel, pris- och programändringar samt slutsålda platser.

Om du inte hittar det du söker bland våra utvalda restresor och sista minuten-resor nedan, kan du använda sökboxen eller kontakta oss så hjälper vi dig gärna!

60Plus-rabatt på ej nedsatta resor

Om våra restresor inte matchar dina önskemål, hoppas vi att vi kan fresta med en annan resa. Om resan inte redan är nedsatt, och om beställaren har fyllt 60 år, kan ni få 60Plus-rabatt till dig och hela resesällskapet, oavsett ålder på övriga i sällskapet. 60Plus-rabatten kan ej kombineras med andra rabatter än barnrabatten. Ange kampanjkoden "60plus" när du bokar din resa, så dras rabatten av automatiskt. Läs mer om våra rabatter och fördelar.

 

Restresor 1 vecka

Direktflyg från Köpenhamn T/R

Restresor 2 veckor

Direktflyg från Köpenhamn T/R

Restresor till låga priser

Om du är flexibel med avresedatumet, är restresor, sista minuten-rsor eller last minute-resor något för dig. Våra restresor kan förekomma med månader eller få dagar till avresan. En restresa med få dagar till avresa, kallas populärt även för sista minuten-resor. Drömmer du om söderns sol, kan dina drömmar gå i uppfyllelse inom loppet av få dagar.

Restresor erbjuds när någon har avbeställt sin resa, och vi därmed har restplatser som vi gärna vill bli av med. På det sättet kan du få möjlighet att köpa billiga resor.

Billiga restresor söderut

Billiga restresor erbjuds när någon har avbeställt deras resa om vi därmed har restplatser som vi gärna vill bli av med. På det sättet får du möjlighet att köpa billiga resor. Speciellt om du är flexibel med när du reser, finns det pengar att spara på en restresa. Restresor hos FolkeFerie.se bjuder på fantastiskt läge med sol, strand och hav, samt fina hotell och semestercenter. Här hittar du bl.a. billiga restresor till populära resmål i Sydeuropa; Porto Santo i Portugal, Sivota och Kreta i Grekland samt ö-riket Malta.

Sista minuten-resor

Restresor förekommer med månader eller få dagar till avresa. En restresa med få dagar till avresa, kallas även sista minuten-resa. Drömmer du om söderns sol, kan drömmen gå i uppfyllelse inom ganska få dagar.

Restresorna är sorterade efter datum, så om du har möjlighet att resa med kort varsel, kan du ta del av våra sista minuten-erbjudanden övert på sidan.

Det är bl.a. sista minuten-resor som är särskilt billiga. Men du ska slå till meddetsamma, antalet platser på dessa restresor är begränsat och blir snabbt slutsålda.

Restresor av hög kvalitet

Utöver sista minuten-resor har vi också restresor, där avresan ligger längre ut i framtiden. Så även om du inte kan resa med kort varsel, kan du absolut hitta billiga restresor och erbjudanden där du sparar pengar och få en restresa till ett riktigt bra pris. Kvaliteten på FolkeFerie's restresor håller hög nivå, precis som om du köpte resan till fullt pris. Bland våra restresor är det möjligt att välja mellan hotell av olika klass, och med olika placeringar.

Paketresor med garanti

FolkeFerie.se's restresor är paketresor, som både innehåller billiga flygbiljetter och hotell. Din restresa omfattas därför av paketreselagen och därmed resegarantifonden. Du kan därför tryggt köpa din restresa här på FolkeFerie.se.

Boka din restresa här på folkeferie.se redan idag!

Populära resmål

Klicka in på våra mest populära resmål och låt dig inspireras inför din nästa resa.

Vem är FolkeFerie.se?

Resor med trygghet och garanti sedan 1938

 • Resor med trygghet och kvalitet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här
 • Välkommen att kontakta oss

  Du är alltid välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss. Våra duktiga resesäljare hjälper dig gärna med att boka en resa och kan svara på frågor. 

  Vi har öppet på vardagar kl. 09-17 samt lördagar kl. 10-14.

  Ring, mejla eller chatta med oss

*Priserna avser SEK per person vid 2 vuxna som reser tillsammans, och omfattar flyg T/R, 1 stk incheckat bagage (max 23 kg) per person, 1 stk handbagage (max 8 kg) samt inkvartering om inget annat anges. Vi reserverar oss för korrekturfel, pris- och programändringar samt slutsålda platser. Priser och datum uppdateras löpande beroende på utbud och efterfrågan, vi kan därför ej garantera att annonserade priser alltid finns tillgängliga. Priserna kan ändras löpande.