Noggrannt utvalda hotell

Ditt hotell är en viktig del av semestern. Det är här du tryggt kan låta barnen leka, medans du kopplar av i solstolen. Det är här du lutar dig tillbaka och får en paus ifrån kökssysslorna, medans maten serveras. Det är här du smälter dagens upplevelser, medans du får en god natts sömn. Och det är här du njuter av livet, medans vardagens plikter är långt borta.

Hos FolkeFerie.se vet vi att hotellets kvalitet och komfort spelar en stor roll för din semester. Därför är våra hotell noggrannt utvalda hotell och med bra läge till strand, stad och upplevelser. Liksom vi erbjuder en rad valmöjligheter, så att både par, barnfamiljer och tre generationer, som reser tillsammans, kan hitta precis det hotell som passar.

Få överblick över våra hotell här, och hitta det hotell som passar just dig och din semesterdröm.

De flesta av våra hotell på Malta erbjuds som charterresa; enstaka hotell erbjuds dock som paketresa på egen hand med reguljärflyg. Resetypen framgår i samband med att du söker resan. Vårt mest populära hotell på Malta är Mellieha Holiday Centre.

Utöver Malta erbjuder vi charterresor till den portugisiska ö-pärlan Porto Santo, där du bl.a kan få gratis greenfee inkluderat i hotellvistelsen på Hotel Vila Baleira. På grekiska fastlandet i Sivota, samt på Odysseus ö Ithaka, hittar du noggrannt utvalda hotell för såväl barnfamiljen, par som reser på tu man hand eller tre generationer som reser tillsammans.

På Teneriffa kan vi rekommendera det nyrenoverade lägenhetshotellet Atlantic Holiday Centre.

Flera av våra hotell erbjuder attraktiva barnrabatter, där du kan spara helt upp till 50%, och vissa av dem erbjuder dessutom gratis måltider för barn!

Har du frågor kring hotellen, eller önskar du hjälp med att boka en resa, är du alltid välkommen att kontakta oss.

 

Malta

Det lilla ö-riket i Medelhavet

Teneriffa

Solskensön i Atlanten

Se samtliga resmål

Malta, Porto Santo, Sivota, Ithaka, Teneriffa

Vem är FolkeFerie?

Resor med trygghet och kvalitet sedan 1938

Kontakta oss

Ring, mejla eller chatta

Samtliga priser på folkeferie.se avser SEK, om inget annat framgår specifikt. Vi reserverar oss för korrektur- och systemfel, pris- och programändringar samt slutsålda platser.