Charterresor med noggrannt utvalda hotell

Ditt hotell är en viktig del av semestern. Det är här du tryggt kan låta barnen leka, medans du kopplar av i solstolen. Det är här du lutar dig tillbaka och får en paus ifrån kökssysslorna, medans maten serveras. Det är här du smälter dagens upplevelser, medans du får en god natts sömn. Och det är här du njuter av livet, medans vardagens plikter är långt borta.

Hotell till par, barnfamiljer och 3 generationer

Hos FolkeFerie.se vet vi att hotellets kvalitet och komfort spelar en stor roll för din semester. Därför är våra hotell noggrannt utvalda hotell och med bra läge till strand, stad och upplevelser. Liksom vi erbjuder en rad valmöjligheter, så att både par, barnfamiljer och tre generationer, som reser tillsammans, kan hitta precis det hotell som passar.

Hitta ditt hotell hos FolkeFerie.se - på Malta, Porto Santo ochi grekiska Sivota samt på Kreta.

Har du frågor kring hotellen på våra charterresor, eller önskar du hjälp med att boka en resa, är du alltid välkommen att kontakta oss

 

Malta

Det lilla ö-riket i Medelhavet

Kreta

Greklands semesterparadis nr. 1

Sivota

Vacker kustby på fastlandet i västra Grekland

Vem är FolkeFerie.se?

Resor med trygghet och kvalitet sedan 1938

 • Resor med trygghet och kvalitet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här
 • Välkommen att kontakta oss

  Du är alltid välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss. Våra duktiga resesäljare hjälper dig gärna med att boka en resa och kan svara på frågor. 

  Vi har öppet på vardagar kl. 09-17 samt lördagar kl. 10-14.

  Ring, mejla eller chatta med oss

Samtliga priser på folkeferie.se avser SEK, om inget annat framgår specifikt. Vi reserverar oss för korrektur- och systemfel, pris- och programändringar samt slutsålda platser.