Boka tryggt dina resor hos FolkeFerie.se

Boka din resa på FolkeFerie.se, snabbt, tryggt och enkelt. Oavsett vilken resa du drömmer om är FolkeFerie.se ett bra ställe att starta på! Vi har förverkligat semesterdrömmar sedan 1938. 

Hos FolkeFerie.se har vi ett stort utbud av spännande resmål, hotell och resor med en reslängd på 1 eller fler veckor. Ska din sommarsemester gå till Grekland? Eller funderar du på en vinter- eller höstsemester till Malta eller ön Porto Santo i Portugal? Oavsett vilken resa du drömmer om så har du kommit rätt. Om du är osäker på ditt resmål, restyp eller hotell är du välkommen att utforska vår hemsida för ytterligare reseinspiration inför din nästa resa.

Drömmer du om en semester där du samtidigt sparar pengar? Så håll utkik på våra avbudsresor och sista minuten-resor till soliga resmål i Europa – här finns det stora möjligheter att göra ett riktigt fynd med någon av våra billiga resor. Ta del av våra billiga resor här. Läs om våra rabatter och fördelar här, innan du bokar din resa.

Vi är experter på resor till Malta

Rätt ramar och förutsättningar är viktigt för en bra semester, därför byggde vi vårt eget semestercenter på Malta, Mellieha Holiday Centre, som invigdes år 1979. I ett av Maltas vackraste områden har semestercentret i över 40 år varit medelpunkt för danskarnas semester på Malta. Med stora bungalows, sandstrand, läckra faciliteter och ständigt nya uppgraderingar, finns här massor att se fram emot.

Mellieha Holiday Centre ligger endast 300 meter från en av öns bästa sandstränder och du kommer att bo i en stor bungalow med privat innergård och takterrass. Om du väljer att tillbringa din semester här, väntar en mängd läckra faciliteter på dig, såsom jacuzzi, fitnessrum, en stor lekplats, utomhus- och inomhuspool och mycket mer! Semestercentret utgör ramarna för den perfekta semestern för både par, barnfamiljer och flera generationer som reser tillsammans.

När du reser med oss till Malta har du möjlighet att följa med på spännande utflykter som arrangeras av våra danska reseledare på plats. De kan Malta bättre än de flesta och kan därför vägleda och inspirera dig i den utsträckning du behöver. Om du föredrar att utforska Malta på egen hand finns det bra bussförbindelser från Mellieha Holiday Centre.

Resor med noggrannt utvalda hotell

Res exklusivt med oss från Köpenhamn till den portugisiska ö-pärlan Porto Santo med natur, golf och strandhotell. Är det exotiska stränder, blå laguner och kristallblått hav som lockar, är kustbyn Sivota, Greklands svar på Karibien, utan tvivel sommarens hit. Eller semesterfavoriten Kreta i Grekland, också med direktflyg från Köpenhamn. Boka din nästa golfresa hos oss, och spela golf på en tidigare mästerskapsbana vid Atlanten på Porto Santo.

Våra mest populära resmål

✔ Direktflyg från Köpenhamn T/R ✔ Inkl. 23 kg bagage + 8 kg handbagage ✔ Reseledareservice på plats ✔ Inkvartering på 3- och 4-stjärniga hotell

60Plus-rabatt

 • Har du fyllt 60 år?

  Har du som resebeställare fyllt 60 år kan du få 420 kr. i rabatt per person till dig själv och ditt resesällskap på både charterresor och långsemester. 60Plus-rabatten gäller till våra mest populära resmål. Rabatten kan ej kombineras med andra kampanjer eller rabatter än barnrabatten.

  Läs mer här

NYHET: Plataria Seaside Resort ➙

⭐⭐⭐⭐

Res som du vill

Om du letar efter en romantisk semester på tu man hand, så har vi handplockat de bästa hotellen för en härlig parsemester, oavsett om resan går till Malta, Grekland eller Porto Santo. Vi har något för alla smaker och resorna har det gemensamt, att du står i centrum.

Hos FolkeFerie.se hittar du även familjevänliga resor. Vi vill göra extra mycket för att barnen ska få en bra semester, därför har vi noga utvalda hotell för barnfamiljer, så att både stora som små kan få en oförglömlig familjesemester. Hos FolkeFerie.se kan du få upp till 50% barnrabatt på din charterresa. Låt dig inspireras här till nästa drömsemester!Oavsett vilket resmål du drömmer om, är FolkeFerie.se en bra plats att börja. 

Resor till Kreta

Hos FolkeFerie.se erbjuder vi även resor till Kreta i Grekland, ett av våra mest populära resmål. Alla hotell är noggrant utvalda och med perfekt läge vid Chania-kusten. Här väntar fantastiska landskap, inbjudande stränder, mysiga städer och grekisk mat när den är som bäst.

På Kreta kan du njuta av ren avkoppling eller hålla en aktiv semester med vandring genom Samariaravinen och utforska Kretas historiska sevärdheter. Du kan till exempel uppleva Knossos förhistoriska palats och få en inblick i hur den minoiska civilisationen levde för över 4000 år sedan. Kreta erbjuder många spännande upplevelser för både vuxna och barn, så tveka inte att välja denna destination som din eller familjens nästa resmål.

En resa till Kreta kan inte bli enklare när du bokar hos FolkeFerie.se. Vi flyger direkt från Köpenhamn till Kreta maj-oktober, där våra danska reseledare som alltid står redo att välkomna dig.

Andra populära resmål

Du kan även resa exklusivt med oss från Köpenhamn till den portugisiska pärlan Porto Santo, där du bland annat kan uppleva vacker natur, gyllene sandstränder, golf och wellness. Trots att ön bara är 42 km² erbjuder vulkanön lite av varje och har även ett klimat som är milt, torrt och stabilt året runt.

Om det är exotiska stränder, blå laguner och kristallblått hav som lockar, bör du välja resor till den grekiska kuststaden Sivota. Sivota är ett av Greklands mindre kända resmål, så området är autentiskt grekiskt. Res till Sivota om du vill kombinera sol, strand och upplevelser till land och till havs.

Vem är FolkeFerie.se?

Resor med trygghet och garanti sedan 1938

 • Resor med trygghet och kvalitet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här
 • Välkommen att kontakta oss

  Du är alltid välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss. Våra duktiga resesäljare hjälper dig gärna med att boka en resa och kan svara på frågor. 

  Vi har öppet på vardagar kl. 09-17 samt lördagar kl. 10-14.

  Ring, mejla eller chatta med oss