Boka din resa på FolkeFerie.se, snabbt, tryggt och enkelt. Vi erbjuder ett brett utbud av spännande hotell och resmål. Oavsett vilken resa du drömmer om är FolkeFerie.se ett bra ställe att starta på!

Drömmer du om en resa med stora rabatter och upplevelser, bör du hålla koll på våra sista minuten-resor till södra breddgrader - här finns rik möjlighet att göra ett bra resefynd.

Res med Danmarks ledande Malta-expert

Rätta ramar och förutsättningar är viktigt för en bra semester, därför byggde vi vårt eget semestercenter på Malta, Mellieha Holiday Centre, som invigdes år 1979. I ett av Maltas vackraste områden har semestercentret i 40 år varit medelpunkt för danskarnas semester på Malta. Med stora bungalows, sandstrand, läckra faciliteter och ständigt nya uppgraderingar, finns här massor att se fram emot.

Vi erbjuder charterresor med direktflyg från Köpenhamn till Malta året runt, flygtiden är endast ca. 3 timmar! Du kan även flyga från Stockholm Arlanda med reguljärflyg direkt till Malta det mesta av året, med en överkomlig flygtid på ca. 4 timmar.

Noggrannt utvalda resmål och hotell

Res exklusivt med oss från Köpenhamn till Odysseus' äventyrliga ö, Ithaka, i västra Grekland eller upplev den portugisiska ö-pärlan Porto Santo med natur, golf och wellness i absolut toppklass. Är det exotiska stränder, blå laguner och kristallblått hav som lockar, är kustbyn Sivota, Greklands svar på Karibien, utan tvivel sommarens hit.

 

I maj 2018 nyinvigdes Atlantic Holiday Centre på den populära solskensön Teneriffa vid Atlanten, med vårt eget charterflyg direkt ifrån Köpenhamn. Vårt populära lägenhetshotell har genomgått en storstilad renovering så allt framstår nytt och läckert. 

Se vårt stora urval af charterresor nedan. Har du speciall önskemål till din resa, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Våra mest populära resmål

✔ Flygresa T/R ✔ Inkl. incheckat bagage inkl. handbagage ✔ Reseledareservice ✔ Inkvartering på läckra 3- och 4-stjärniga hotell

Teneriffa

Solskensön i Atlanten med direktflyg från Köpenhamn

Res som du vill

Vi har ett brett utbud av spännande resmål och hotell. Oavsett vilket resmål du drömmer om, är FolkeFerie.se en bra plats att börja.

Vem är FolkeFerie?

Resor med trygghet och garanti sedan 1938

 • Resor med trygghet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här

Välkommen att kontakta oss!

Ring, mejla eller chatta

 • Ring till oss - 0775-888 916

  Vardagar: kl. 9-16

  Lördag & söndag / helgdagar: Stängt

   

  (Vägledande öppettider i vårt danska Call Centre)

 • Skriv till oss

  Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-mail: forsaljning@folkeferie.se

  Vi svarar normalt inom 2 vardagar.

 • Chatta med oss

  Vardagar: kl. 9-16

  Lördag & söndag / helgdagar: Stängt

  Chatta med säljarna i vårt danska Call Center

  Starta chatten här