Boka din resa på FolkeFerie.se, snabbt, tryggt och enkelt. Vi erbjuder ett brett utbud av spännande hotell och resmål. Oavsett vilken resa du drömmer om är FolkeFerie.se ett bra ställe att starta på!

Malta-experten

Vi är specialister på medelhavsön Malta, som är en skattkammare av upplevelser, kultur och historia. Något som kännetecknar FolkeFerie på Malta är våra duktiga och erfarna reseledare på plats och inte minst Mellieha Holiday Centre, som i flera årtionden har satt ramarna för fina semesterupplevelser.

Vi erbjuder charterresor med direktflyg från Köpenhamn till Malta året runt, flygtiden är endast ca. 3 timmar! Du kan även flyga från Stockholm Arlanda med reguljärflyg direkt till Malta det mesta av året, med en överkomlig flygtid på ca. 4 timmar.

Noga utvalda resmål

2016 slog slog vi upp dörrarna till tre nya fantastiska resmål: Sivota och Ithaka, två pärlor i västra Grekland - och den portugisiska ön Porto Santo i Atlanten. Vill du ha en badsemester i särklass så är Sivota, Greklands svar på Karibien, utan tvivel sommarens hit. Ö-paradiset Ithaka är en semesteridyll med naturupplevelser och levande historia. Välj Porto Santo vid Madeira med golf, wellness och natur i toppklass. Våra resor till Grekland och Porto Santo erbjuds med direktflyg från Köpenhamn.

I maj 2018 nyinvigdes Atlantic Holiday Centre på den populära solskensön Teneriffa vid Atlanten, med vårt eget charterflyg direkt ifrån Köpenhamn. Under din vistelse bor du på det nyrenoverade lägenhetshotellet Atlantic Holiday Centre, som ligger precis vid havet och nära stranden.

Se vårt stora urval af charterresor nedan. Har du speciall önskemål till din resa, är du välkommen att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

 

Våra mest populära resmål

✔ Flygresa T/R ✔ Inkl. incheckat bagage inkl. handbagage ✔ Reseledareservice ✔ Inkvartering på läckra 3- och 4-stjärniga hotell

Teneriffa

Solskensön i Atlanten med direktflyg från Köpenhamn

Res som du vill

Vi har ett brett utbud av spännande resmål och hotell. Oavsett vilket resmål du drömmer om, är FolkeFerie.se en bra plats att börja.

Vem är FolkeFerie?

Resor med trygghet och garanti sedan 1938

 • Resor med trygghet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här

Välkommen att kontakta oss!

Ring, mejla eller chatta

 • Ring till oss - 0775-888 916

  Vardagar: 09.00-17.30

  Lördag & söndag / helgdagar: 10.00-14.00

   

  (Generella öppettider i vårt danska Call Centre)

 • Skriv till oss

  Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-mail: forsaljning@folkeferie.se

  Vi svarar normalt inom 2 vardagar.

 • Chatta med oss

  Chatta med säljarna i vårt danska Call Center

  Vardagar: 10.00-17.00

  Helger: 11.00-14.00

  Starta chatten här