Romantisk semester på tu man hand

Unna er en parsemester på tu man hand med läcker mat på små, lokala restauranger, njut ett glas vin i solnedgångens skär och gå hand i hand i mysiga små gränder.

Följ med våra danska reseledare till några av de vackraste platserna i Europa. Upplev Greklands svar på Karibien i Sivota - en charmig hamnby omgiven av stränder, gröna öar och turkisblått hav. Letar ni efter oförstörd charm, natur och levande historia, rekommenderar vi Odysseus' ö Ithaka i Grekland. På kultur- och solskensön Malta kan ni bo 300 m. från sandstranden i en 55-70 m2 stor bungalow på Mellieha Holiday Centre. Under vår-, sommar- och höstmånaderna lockar den portugisiska ön Porto Santo med natur, golf, strand och wellness i särklass.

Oavsett vilket resmål ni väljer, kan ni se fram emot en perfekt parsemester med noggrannt utvalda hotell i toppklass.

Hotell till parsemester

Vi har handplockat de bästa 3-, 4- och 5-stjärniga hotellen till en härlig parsemester. Vi har något för alla smaker, oavsett om ni föredrar strandsemester, stadspuls eller natursköna omgivningar. Semesterlägenheter, semesterhus eller dubbelrum.

Välj t.ex. Hotel Omirikon, som ligger på Odysseus' äventyrliga ö Ithaka. Här bor ni i stora, ljusa semesterlägenheter med balkong och en helt fantastisk havsutsikt, mede gångavstånd till mysigt byliv och orörda stränder.

Parsemester på Malta

Vi är specialister på Malta och vi har valt ut de bästa hotellen till en härlig parsemester.

Parsemester på Ithaka i Grekland

Ta en paus från vardagens stress och jäkt och res till Odysseus’ fredliga och frodiga hemvist. Våra noga utvalda hotell ligger i och omkring den vackra hamnstaden Vathi.

Parsemester i Sivota

Välkommen till hotell i absolut toppklass i ett av Greklands vackraste områden. Hotellen i Sivota ligger längs kusten eller i och omkring byns mysiga centrum.

Parsemester på Porto Santo

Den lilla, portugisiska ön vid Madeira är känd för sina långa, gyllene sandstränder, den vackra naturen och 18-håls mästerskapsbana. Bo på ett av våra noga utvalda hotell och få ett hav av aktiviteter inkluderat i vistelsen.

 • Hotel Vila Baleira ****

   Inkl. Mini All Inclusive
  Uppgradera till All Inclusive (Om du har avgång från Köpenhamn under perioden 24/4 - 17/6 2022 kommer du att uppgraderas till all inclusive utan extra kostnad. Erbjudandet gäller charterresor och alla varaktigheter utom 14-dagarsresor den 17/6 2022)
  ✔ Gratis Thalasso Spa
  ✔ Gratis golf- och tennisbana
  ✔ Guidad vandring, gratis lånecyklar
  ✔ Fint spa-hotell vid sandstranden

  ✔ Stor dubbelrum med balkong
  ✔ Inomhus- och utomhuspool 
  ✔ Gratis Wi-Fi

  Inkl. Mini All Inclusive, spa, golf, tennis m.m.

  Läs mer om hotellet

 • Hotel Luamar ***+

  ✔ Gratis tillgång till Thalasso Spa 1 gång i veckan
   Guidad vandring
   Lägenhetshotell vid stranden
   2-rumslägenheter på 37 m2
   Swimmingpool och solterrass
  ✔ Mini-market
  ✔ Gratis Wi-Fi 
  ✔ Strand: 0 meter

  Inkl. frukost, spa och guidad vandring

  Läs mer om hotellet

Andra populära resor på tu man hand...