Romantisk semester på tu man hand

Unna er en parsemester på tu man hand med läcker mat på små, lokala restauranger, njut ett glas vin i solnedgångens skär och gå hand i hand i mysiga små gränder.

Följ med våra danska reseledare till några av de vackraste platserna i Europa. Upplev Greklands svar på Karibien i Sivota - en charmig hamnby omgiven av stränder, gröna öar och turkisblått hav. På kultur- och solskensön Malta kan ni bo 300 m. från sandstranden i en 55-70 m2 stor bungalow på Mellieha Holiday Centre. Under vår-, sommar- och höstmånaderna lockar den portugisiska ön Porto Santo med natur, golf, strand och wellness i särklass.

Oavsett vilket resmål ni väljer, kan ni se fram emot en perfekt parsemester med noggrannt utvalda hotell i toppklass.

Hotell till parsemester

Vi har handplockat de bästa 3-, 4- och 5-stjärniga hotellen till en härlig parsemester. Vi har något för alla smaker, oavsett om ni föredrar strandsemester, stadspuls eller natursköna omgivningar. Semesterlägenheter, semesterhus eller dubbelrum.

 

 

Parsemester på Malta

Vi är specialister på Malta och vi har valt ut de bästa hotellen till en härlig parsemester.

Parsemester i Sivota

Välkommen till hotell i absolut toppklass i ett av Greklands vackraste områden. Hotellen i Sivota ligger längs kusten eller i och omkring byns mysiga centrum.

Parsemester på Porto Santo

Den lilla, portugisiska ön vid Madeira är känd för sina långa, gyllene sandstränder, den vackra naturen och 18-håls mästerskapsbana. Bo på ett av våra noga utvalda hotell och få ett hav av aktiviteter inkluderat i vistelsen.

Andra populära resor på tu man hand...