Upplevelseresor ger energi till både hjärta och själ

Dyrka ditt intresse på semestern och koppla av samtidigt som du fördjupar dig i spännande teman såsom historia och kultur. Eller få upp pulsen och upplev naturen med samtliga sinnen på en aktiv semester. Vill du ha semesterupplevelser utöver det vanliga, bör du följa med på våra exklusiva rundresor. Programmet varierar från säsong till säsong och resorna genomförs vid tillräckligt många deltagare.

FolkeFerie's temaresor och rundresor passar såväl grupper och vänner som par, enkelpersoner och familjer.

Resorna är med FolkeFerie.dk's dansktalande reseledare. Läs mer och boka resa direkt hos FolkeFerie.dk, här kan du även skriva upp dig på väntelista om resan inte kan bokas.

Vill du följa med på äventyr?

Temaresor och rundresor med dansktalande reseledare

Semester för aktiva

Spela golf, tennis, cykla, vandra och spela boule på Porto Santo vid Atlanten

Vem är FolkeFerie.se?

Resor med trygghet och garanti

 • Resor med trygghet och kvalitet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här
 • Välkommen att kontakta oss

  Du är alltid välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss. Våra duktiga resesäljare hjälper dig gärna med att boka en resa och kan svara på frågor. 

  Vi har öppet på vardagar kl. 09-17 samt lördagar kl. 10-14.

  Ring, mejla eller chatta med oss