Det är mycket att hålla reda på när man är många som reser tillsammans. Därför har vi specialiserat oss på att arrangera gruppresor från A-Ö, så att ni får precis den semester ni drömmer om - oavsett om ni är flera familjer, vänner eller en sportklubb som ska på semester tillsammans.

Gruppresor till solsäkra resmål

Medelhavsön Malta är en skattkammare av upplevelser. Sol, strand och turkosblått hav går hand i hand med 7 000 års historia. Och det finns något för alla åldersgrupper. På våra två grekiska resmål, Sivota och Ithaka, kan du och ditt resesällskap uppleva det äkta Grekland, samtidigt som ni njuter solen, grekisk gastronomi och får en massa fina semesterminnen. I maj 2018 nyinvigdes en av våra stora favoriter, Atlantic Holiday Centre på Teneriffa, som du når med vårt charterflyg från Köpenhamn.

Gruppresor på aktiv semester

Den vackra ön Porto Santo i Atlanten bjuder på en mängd upplevelser. Och ön är perfekt för gruppresor till dem som drömmer om semester med wellness, golf och natur i absolut särklass och inte minst i milt och torrt klimat. Porto Santo har en 18-håls mästerskapsbana och en 9-håls par 3-bana - designad av golflegenden Seve Ballesteros. Oavsett om du ska resa med golfklubben eller goda vänner, så arrangerar vi gruppresan efter era behov och önskemål.

Gruppresa som familj

Vi erbjuder en rad hotell som är särskilt välägnade tre generationer som reser tillsammans. Välj t.ex. Mellieha Holiday Centre på Malta. Här kan barn, barnbarn och svärfamiljen bo bredvid varandra i 3-rums semesterhus på 70 m2. Området är bilfritt så barnen kan springa fritt runt mellan husen, medans de vuxna kopplar av i innergården eller på takterrassen. 

Beställ din gruppresa här

Önskar du mer information eller vill du boka en gruppresa, är du välkommen att skicka en förfrågan till forsaljning@folkeferie.se eller ring till oss på 0775-888 916

Gruppresor till solsäkra resmål

Välj mellan Medelhavsön Malta, de grekiska pärlorna Sivota och Ithaka eller portugisiska Porto Santo.

De bästa hotellen

Vi har hotellen till din gruppresa - oavsett om ni ska resa flera generationer tillsamans eller på golfresa med vännerna.