Det är mycket att hålla reda på när man är många som reser tillsammans. Därför har vi specialiserat oss på att arrangera gruppresor från A-Ö, så att ni får precis den semester ni drömmer om - oavsett om ni är flera familjer, en förening, vänner eller en sportklubb som ska på semester tillsammans.

Gruppresor till solsäkra resmål

Medelhavsön Malta är en skattkammare av upplevelser. Sol, strand och turkosblått hav går hand i hand med 7 000 års historia. Och det finns något för alla åldersgrupper. På våra grekiska resmål, Sivota, kan du och ditt resesällskap uppleva det äkta Grekland, samtidigt som ni njuter solen, grekisk gastronomi och får en massa fina semesterminnen. 

Gruppresor på aktiv semester

Den vackra ön Porto Santo i Atlanten bjuder på en mängd upplevelser. Och ön är perfekt för gruppresor till dem som drömmer om semester med wellness, golf och natur i absolut särklass och inte minst i milt och torrt klimat. Porto Santo har en 18-håls tidigare mästerskapsbana och en 9-håls par 3-bana - designad av golflegenden Seve Ballesteros. Oavsett om du ska resa med golfklubben eller goda vänner, så arrangerar vi gruppresor efter era behov och önskemål.

Gruppresor för familjeresor

Vi erbjuder en rad hotell som är särskilt välägnade tre generationer som reser tillsammans. Välj t.ex. Mellieha Holiday Centre på Malta. Här kan barn, barnbarn och svärfamiljen bo bredvid varandra i 3-rums semesterhus på 70 m2. Området är bilfritt så barnen kan springa fritt runt mellan husen, medans de vuxna kopplar av i innergården eller på takterrassen.

Gruppresor för föreningar och klubbar

Bouleförening, seniorförening eller bridgeförening? FolkeFerie arrangerar gärna skräddarsydda och prisvärda resor för föreningar och klubbar, som önskar ett specifikt innehåll. Bouleresor och golfresor till Porto Santo med direktflyg från Köpenhamn. Bridgeresor till Malta med direktflyg från Köpenhamn. Seniorresor med anpassat innehåll såsom utflykter och gemensamma middagar.

Välkommen att kontakta FolkeFerie redan idag angående er nästa gruppresa!

Beställ din gruppresa här

Önskar du mer information eller vill du boka en gruppresa, är du välkommen att skicka en förfrågan till forsaljning@folkeferie.se eller ring till oss på 0775-888 916.

Gruppresor till solsäkra resmål

Välj mellan Medelhavsön Malta, den grekiska pärla Sivota eller portugisiska Porto Santo

Golfresor till Porto Santo

För golfklubben, PRO-gruppen eller golfvännerna

De bästa hotellen

Vi har hotellen till din gruppresa - oavsett om ni ska resa flera generationer tillsamans eller på golfresa med vännerna.

Spela boule vid Atlanten

Låt oss arrangera er nästa bouleresa - läs mer här

Håll dig uppdaterad!

Resenyheter, kampanjer och tävlingar

Registrera dig för FolkeFerie.se's veckovisa resenyhetsbrev

Välkommen att kontakta oss

Ring, mejla eller chatta

 • Ring till oss - 0775 888916

  Vardagar: kl. 09.00-17.00

  Lördag: kl. 10.00-14.00

  Söndag & helgdagar: Stängt

   

  (Vägledande öppettider i vårt danska Call Centre)

 • Chatta med oss

  Vardagar: kl. 09.00-17.00

  Lördag: kl. 10.00-14.00

  Söndag & helgdagar: Stängt

   

  Chatta med säljarna i vårt danska Call Center

  Starta chatten här

 • Skriv till oss

  Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-mail: forsaljning@folkeferie.se

  Vi svarar normalt inom 2 vardagar.