Letar du efter billiga flygbiljetter eller flygresor? Då har du kommit rätt! På den här sidan hittar du alla våra billiga flygbiljetter. Att hitta billiga flygbiljetter kan vara en tidskrävande uppgift, men det behöver inte vara det. Oavsett om du drömmer om att utforska Medelhavsön Malta, uppleva den portugisiska ö-pärlan Porto Santo, njuta av Greklands semesterparadis nr 1 - Kreta, eller utforska "Greklands Karibien" i Sivota, kan du ha turen att hitta de perfekta flygbiljetterna med oss ​​till populära turistmål i Europa.

På FolkeFerie.se har vi samlat ett brett utbud av billiga flygbiljetter T/R till våra fyra soliga resmål. Sök efter tillgängliga avgångar och resedatum och hitta den flyg- och avgångstid som passar dig bäst och till de lägsta priserna. Här kan du enkelt och snabbt välja den destination som bäst passar dina önskemål och din resebudget.

Billiga flygbiljetter inkl. bagage

Vi har samlat de billigaste flygbiljetterna som endast inkluderar själva flygresan T/R. Våra flygbiljetter är direktflyg tur och retur från Köpenhamn, så att du enkelt kan ta dig till din destination utan mellanlandning.

Kom ihåg att när du reser med oss ​​har du alltid 23 kg bagage + 8 kg handbagage inkluderat i priset. Detta gäller givetvis även om du köper någon av våra billiga flygresor.

Billiga flygbiljetter direkt till solen söderut

Vilken solig destination behöver du en flygbiljett till? Resor behöver inte vara dyra för att bli minnesvärda. På den här sidan har vi samlat en mängd billiga flygresor tur och retur till våra fyra soliga destinationer. Flyg till Malta i Medelhavet, ön Porto Santo i Portugal, semesterfavoriten Kreta eller till Sivota på grekiska fastlandet.

Hitta billiga flygbiljetter med Atlantic Airways

När du reser med FolkeFerie.dk flyger du med Atlantic Airways som varje dag fokuserar på hög säkerhet, precision och en bra kundupplevelse. Med flygbolaget Atlantic Airways kan du se fram emot bland annat hög flygkomfort, mer benutrymme och underhållning ombord med AirFi. Din flygresa kommer inte bara att vara säker, utan också bekväm så du kan njuta av resan till fullo.

Flygbiljetter T/R

Se alla våra erbjudanden här ➙

Vem är FolkeFerie.se?

 • Resor med trygghet och kvalitet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här
 • Välkommen att kontakta oss

  Du är alltid välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss. Våra duktiga resesäljare hjälper dig gärna med att boka en resa och kan svara på frågor. 

  Vi har öppet på vardagar kl. 09-17 samt lördagar kl. 10-14.

  Ring, mejla eller chatta med oss