Under våren 2017 byter FolkeFerie.dk (teknisk researrangör) till det erfarna färöiska flygbolaget Atlantic Airways, som har en av Europas nyaste flyg- och helikopterflottor.

Atlantic Airways är ett internationellt bolag, som fokuserar på säkerhet, precision och positiva kundupplevelser. Det färöiska flygbolaget sysselsätter ca. 180 medarbetare, och har bas i Sørvág på ön Vágar.

Flygen betjänar rutter från Färöarna till diverse städer i Danmark, grannlandet England, Island, Norge samt framöver även FolkeFerie.dk's sydliga destinationer.

De första avgångarna

Flyger du från Billund på Jylland till Malta kan du njuta turen i en Airbus 319. Gäster från Köpenhamn kan se fram emot en Airbus 320, när resan går till Porto Santo, Sivota och Malta.

Gläd dig till ännu högre flygkomfort

Fr.o.m. våren 2017 kan du se fram emot ännu högre flygkomfort. Förbättringarna betyder bl.a. att du får mer benplats, underhållning ombord med AirFi, inkl. incheckat bagage + handbagage samt möjlighet att förboka flygsäten.

 

 

Våra mest populära resmål

Flyg med Atlantic Airways till våra solsäkra resmål

Om FolkeFerie.se

Resor med trygghet och kvalitet i 80 år

  • Resor med trygghet

    FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

    Läs mer om FolkeFerie.se här