Skapa goda semesterminnen för hela familjen

När flera generationer reser tillsammans, finns alla möjligheter att skapa goda semesterminnen för hela familjen. Med flera generationer på samma resa, får ni både stora upplevelser på tvärs av generationer, och samtidigt gott om tid till att umgås och koppla av. Men det kan vara mycket att hålla koll på när man är tre generationer som reser tillsammans. Vi hjälper er med resan från A-Ö, så att hela familjen får precis den semester som ni drömmer om.

Hotell till tre generationer 

Vierbjuder en rad hotell, som är särskilt välägnade till tre generationer där det finns plats till både gemensakap och privatliv. Välj t.ex. Mellieha Holiday Centre på Malta, som är helt ideell till semester för tre generationer. Här kan barn, barnbarn och svärfamiljen bo sida om sida i 3-rums semesterhus på 70 m2.

Upp till 50 % barnrabatt

Ta mked barn och barnbarn på semester och uppnå stora barnrabatter. Barn på Mellieha Holiday Centre (2-17 år) och Hotel Agios Nikolaos (2-11 år) får helt upp till 50% barnrabatt vid min. 2 betalande vuxna - även under skolornas sommarlov. Läs mer om Mellieha Holiday Centre och Agios Nikolaos, som är perfekta hotell för flera generationer som reser tillsammans.

Malta

På Malta möts man av gyllene sandstränder, blå laguner, 7.000 års historia, mysiga byar och en mängd upplevelser för flera generationer.

 • Mellieha Holiday Centre ****

  ✔ 3-rums semesterhus, 70 m2 (plats till 6 pers.) 
  ✔ Privat innergård och takterrass
  ✔ Fullt utrustat kök, gratis Wi-Fi, TEMPUR-madrasser m.m.
  ✔ Naturskönt och bilfritt område
  ✔ 
  300 m. till barnvänlig sandstrand
  ✔ 2 pools, tennis-, fotboll- och minigolfbana m.m.
  ✔ Gratis barnklubbar (utvalda perioder)
  ✔ Barn 2-11 år äter gratis halv- och helpension
  (1 barn/betalande vuxen)

  Upp till 50 % barnrabatt

  Läs mer om hotellet

 • Ramla Bay Resort ****

  ✔ All Inclusive-hotell med privat sandstrand
  ✔ Dubbelrum med balkong (upp till till 4 pers.)
  ✔ Inomhus- och utomhuspool
  ✔ Barnpool, lekplats och barnklubb
  ✔ Wellnessavdelning och fitnessrum  
  ✔ Familjevänliga restauranger med lekland
  ✔ Gratis Wi-Fi
  ✔ Möjlighet för vattensportaktiviteter 

   Sommar: Gratis båttur till Blue Lagoon vid Comino

  ALL INCLUSIVE

  Läs mer om hotellet

Sivota i Grekland

Den vackra, grekiska kuststaden ligger på den västra delen av fastlandet och är ett sant semesterparadis för både stora och små, när flera generationer resor tillsammans.

Ön Porto Santo i Atlanten

Njut livet och tiden med flera generationer på semester på den lilla, portugisiska ön i Atlanten. Det 4-stjärniga strandhotellet Vila Baleira, är den perfekta basen för barn, föräldrar samt mor- och farföräldrar.