• Boka en paketresa till Maltas gröna systerö Gozo

  Ön Gozo är en pärla för sig. Det är alltid bara ett stankast från havet och det låga antalet invånare gör att det alltid är en lugn och behaglig atmosfär på ön. Det finns otaliga, vackra bukter runt ön med röd sand, turkisblått hav och kalkstensklippor.

  Det tar endast 25 min med färjan från Malta till Gozo.

 • Inklusive flygresa t/r samt hotell eller flygresa t/r samt hotell eller lantgård.

  Gozo erbjuder traditionella hotell men är mest känt för deras lantgårdar. De flesta lantgårdar på Gozo har egen pool och har alla deras egna charm. De ligger i de små landsbyarna, så man får verkligen en känsla av att vara del av det lokala.

 • De mysiga hotellerna och lantgårdarna

  På Gozo bor du antingen på hotell eller en traditionell lantgård. Välj mellan läckra Hotel Calypso vid stranden i Marsalforn med en fantastisk utsikt från takterrassen med pool, det stämningsfulla Hotel St. Patricks i den idylliska hamnbyn Xlendi eller välj det 400 år gamla Farmhouse Berwieqa med alla moderna bekvämligheter och pool.

 • Området

  Gozo kallas för Maltas gröna lillasyster och ej utan grund. Ön är grönare än huvudön och trots sin blygsamma storlek erbjuder Gozo ett hav av upplevelser och sevärdheter i både natur, kultur och historia.

  Läs mer om området på Gozo här.

 • Värt att veta

  Vi har samlat den information du kan ha användning för under och efter din vistelse på Gozo.

  Få mer information om Gozo här.

 • Aktiv semester på Gozo

  For den aktive erbjuder Gozo oändliga möjligheter både på land och under vattenytan. Öns terräng är perfekt för vandringsturer, cykling, klättring och på havet är det möjligt att segla, vindsurfa, snorkla, paddla kajak, fiska och dyka.

  Läs mer om dykning på Gozo och Malta