Julresor och nyårsresor till Medelhavet

Gläd dig till milt klimat, en mängd sevärdheter och vacker natur. Medelhavsön Malta är bara en kort flygtur bort och är det perfekta stället för en paus från den kalla, svenska vintern. Klimatet på Malta är subtropiskt och temperaturerna ligger på ett genomsnitt på 15-17 grader på vintern. Med det azurblå Medelhavet precis utanför dörren och en hisnande natur får du ett julfirande du sent kommer glömma. 

70 m2 stora bungalows

Under din vistelse bor du på Mellieha Holiday Centre i ett eget 70m2 stort semesterhus med gratis Wi-Fi, privat innergård, stort allrum, 2 sovrum och ett härligt ljust badrum. Här finns både plats för paret och den stora barnfamiljen. Är ni flera familjer som reser tillsammans kan ni hyra semesterhus bredvid varandra -  Läs mer här

Traditionen firas på den mysiga restaurangen, Great Dane, med en enastående jul- och nyårsmiddag. Ni kan bara luta er tillbaka och njuta av varandra och en härlig fest. Behöver julmaten förbrännas finns det massor med vackra vandringsturer nära semestercentret. Terrängen är vandringsvänlig och naturen är helt fantastisk. Vill du längre bort, går bussen precis utanför semestercentret och förbinder dig med alla öns sevärdheter och attraktioner.

 

 

Jul- och nyårsmeny 2023

Julaftonsbuffé 🎄

Klicka här för att se menyn

Nyårsmeny ✨

Klicka här för att se menyn

Jul- & nyår 2023

Direktflyg Köpenhamn - Malta T/R

Här ska du bo

 • Mellieha Holiday Centre

  Mellieha Holiday Centre på Malta är vårt mest populära hotell, som ligger i ett av Maltas vackraste områden ett stenkast från sandstranden. Pool, restauranger och 70 m2 stora bungalows med privat innergård och takterrass gör att passar såväl par och barnfamiljer som flera generationer som reser tillsammans.

  Läs mer om hotellet här

Vädret på Malta

 • Malta: 3 000 soltimmar om året

  Vädret på Malta är behagligt året runt. Klimatet är subtropiskt, vilket gör att även vintermånaderna håller en genomsnittstemp. på ca. 15-17 grader. Vintern på Malta bjuder därför på en lång, mild säsong, i kontrast till de skandinaviska mörka och kalla vintermånaderna.

  Läs mer om vädret på Malta

Upplevelser på Malta

 • Maltas möjligheter

  Malta har ett brett utbud av sevärdheter, upplevelser, storslagen natur och unik charm. Det lilla ö-riket har 7 000 års historia och du kan uppleva spår från romarriket, Johanitterriddarna och 2:a världskriget. Det är lätt att ta sig runt på Malta med buss eller i hyrbil.

  Läs mer om Maltas möjligheter

Vem är FolkeFerie.dk?

Resor med trygghet och garanti

 • Resor med trygghet och kvalitet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här
 • Välkommen att kontakta oss

  Du är alltid välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss. Våra duktiga resesäljare hjälper dig gärna med att boka en resa och kan svara på frågor. 

  Vi har öppet på vardagar kl. 09-17 samt lördagar kl. 10-14.

  Ring, mejla eller chatta med oss