Bara 3 timmar med direktflyg från Köpenhamn ligger den vackra Medelhavs-ön Malta. Flyger du istället från Stockholm Arlanda, är flygtiden överkomliga 4 timmar. Med våra paketresor flyger du direkt till Malta International Airport och har möjlighet att välja mellan flera fina och trevliga hotell.

Sätt ihop resan på egen hand och åk med reguljärflyg

Även om du kombinerar din egen paketresa får du naturligtvis den trygghet och höga kvalitet som ni redan känner till. FolkeFerie.dk (teknisk researrangör) är medlem i både RID och Rejsegarantifonden (Reg.nr. 118). På semestern kan du alltid få tag på våra danska reseledare via telefon för att boka utflykter på Malta.

Utbudet av billiga paketresor med reguljärflyg ändras snabbt, så boka i god tid och få det bästa priset.

Vädret på Malta

När du semestrar på Malta kan du se fram emot gyllene sandstränder, azurblått hav, blå laguner och enastående natur i ett fantastiskt medelhavsklimat. Vädret på Malta är skönt året runt och har 3 000 soltimmar, en havstemperatur på genomsnitt 20 grader samt en lång torr sommar som sträcker sig helt från april till oktober. Semesterön har ett subtropiskt klimat, och om du reser i januari och februari är vädret på Malta milt och temperaturen smyger sig lätt upp på 15-18 grader.

En värld av upplevelser

Få ställen har så mycket att bjuda på som Malta, och öriket är perfekt för att utforska på egen hand. Malta är ca en tiondel så stor som Gotland och det finns goda bussförbindelser på ön. Det finns också möjlighet att hyra bil och själv köra runt på ön.

Det finns en stor mängd upplevelser. Du kan bland annat uppleva ett av Europas bästa dykställen, 365 kyrkor, shopping, kulinariska upplevelser, medelåldersbyar, blå laguner och mycket mer. Kom också ihåg snorkeln när du packar. När du dyker ner från klipporna i det klarblå havet öppnar sig en helt ny värld därunder vattenytan. Utforska vrak, rev och grottor.

Läs mycket mer om det olika upplevelserna på Malta här. 

Håll dig uppdaterad! Registrera dig för FolkeFerie's nyhetsbrev och ta del av nyheter, reseinspiration och kampanjer. Registrera dig här.

Information till din resa

Med paketresorna som du kan kombinera på egen hand garanteras en trygg semester.

Service på resan

Även om du kombinerat din egen paketresa, kan du alltid kontakta våra danska reseledare på Malta

Få en trygg semester

FolkeFerie.se är medlem i både RID och Rejsegarantifonden (Reg.nr. 118).

Boka transport till ditt hotell

Du kan snabbt och enkelt boka shuttlebuss från Maltas flygplats till ditt hotell.

Flyg och hotell till Malta

Här kan du se våra paketresor som du kan kombinera på egen hand. Du flyger med reguljärflyg och bor på ett av våra noggrant valda hotell.

Avresa från Köpenhamn

 • Ovanstående gäller endast för de nämnda avresedatumen och inkvarteringarna, och gäller för en veckas vistelse, om inte annat är nämnt. Alla priser är exklusive mat ombord och transfer t/r. Priser per person vid minst 2 personer om inget annat angivet. Vi reserverar oss för korrekturfel, utsålda avgångar och prisändringar.

Utvalda hotell

Vi har valt 3 av våra mest populära hotell på Malta till din egen-kombinerade paketresa.

 • Dolmen Resort Hotel & Spa

  Dolmen Resort Hotel & Spa ligger på strandpromenadenmitt i det populära St. Pauls Bay. Här råder en trevlig stämning med små butiker, lokala restauranger och strandliv med dykarcenter och vattensportaktiviteter.

  Med privat strand

 • San Antonio Hotel & Spa

  Det exklusiva San Antonio Hotel & Spa ligger endast 150 meter från stranden i det populära St. Pauls Bay. Unna er en avkopplande All Inclusive-semester för hela familjen eller skäm bort dig själv i deras marockansk-inspirerade spa.

  Läs mer om hotellet här

 • Paradise Bay Resort

  Paradise Bay Resort ligger med vacker utsikt till Gozo och Comino. Njut av solen på den privata stranden eller vid ett av de stora pool-områdena. Hotellet bjuder också på spa och bastu-område, fitnesscenter och olika vattensportaktiviteter.

  Läs mer om hotellet här

Läs mer om Malta