Golfresor till Porto Santo

Ön Porto Santo i Portugal erbjuder spännande golfresor. Var annars kan du spela golf högt ovanför brusande Atlanten än i Porto Santo? Bor du på Hotel Vila Baleira på din golfsemester får du obegränsad greenfee inkluderat i vistelsen. Atlantöns fenomenala 18 håls mästerskapsbana och 9 håls par 3 bana ligger på öns västligaste kust. Och enligt designern själv är "Porto Santo Golfe", som golfbanan heter bland de bästa i Europa. Det säger en hel del när designern är ingen annan än Seve Ballesteros - spanska golflegend.

Golfsemester i enastående miljö

De branta klipporna, fantastiska vyer, droppformad sjö och väl placerade bunkrar ger dig en unik golfupplevelse, även om du spelar flera gånger under din golf semester. Porto Santos klimat är milt och torrt med en medeltemperatur på 20 grader på våren och hösten - perfekt för golf och andra utomhusaktiviteter .

Vi har direktflyg från Köpenhamn till Porto Santo det mesta av året - välj mellan 7/9/14/16/19 dagars reslängd.

 

 

Hotel Vila Baleira

På Hotel Vila Baleira, vårt mest populära hotell på Porto Santo, får du bl.a. gratis greenfee, Mini All Inclusive, entré till Thalasso & Spa och mycket mer!

Utvalda avgångar

Direktflyg Köpenhamn - Porto Santo

Se video

Se videon och upplev Porto Santos fenomenala 18 håls mästerskapsbana och 9 håls par 3 bana.

Om golfbanan

År 2004 skapade den spanska golflegenden ett riktigt golfparadis 900 km ute i Atlanten. Porto Santo Golfe var den första banan i Portugal, som Seve Ballesteros designade. Det har nu kommit fler, men golfbanan i Porto Santo utmärker sig genom att ha den mest harmoniska hålsträckningen.

Fairways följer den naturliga terrängen längs den grova Atlantkusten, och du spelar en rad spektakulära hål precis vid klippkanten. Kombinationen av vattenhinder på hål 3, 4, 5, 10 och 11 och de djupa klippraviner på hål 13,14 och 15 ger en stor variation i spelet. Banans kuperade och öppna landskap, klippravinerna, de väl placerade bunkrarna och sjöarna ger en unik golfupplevelse - även om du spelar banan flera gånger under din semester. Avsluta spelet med en kall drink på klubbhusets terrass eller ät i restaurangen.

Under 2009 och 2011 blev banans kvalitet återigen understruken när det gavs plats för European Tour, Madeira Island Open. Banan har också besökts av danska ivrig golfare och golfklubbor:

"Det är en perfekt bana för golfsemestern för alla spelnivåer. Det är en blandning av lätta, svåra, korta och långa hål. Och speciellt hål 12, 13 och 14 på kanten av klipporna till Atlanten fascinerade mig", Christian Heiden Nielsen, PGA pro.

Golfares bedömning

Danska PGA-pros har testat mästerskapsbanan på Porto Santo. Läs deras bedömning här.

Praktisk information

Handicaprestriktioner är alla dagar 36,0 for både män och kvinnor.
Vill du läsa mer om golfanan kan du se mer på: portosantogolfe.com

Golfbags

Priser på hyra av utrustning

Beställ golfbil

Ladda ned scorekort, banguide m.m.

Boka starttid före avresa

Transport

Golflegenden

"Det är en naturskön bana med stor variation fördelat på två områden. De första 9 hålen har en fantastisk utsikt överhavet. En kedja av små sjöar som förbinds med vattenfall påverkar tre strategiska hål (3, 4 och 5). Den andra delen av banan är inramad av klippor som liknar flera brittiska mästerskapsbanor och med många spektakulära aspekter av spelet. Hål 13, 14 och 15 ligger nära klipporna högt över havet. Hål 10, 11 och nyckelhålet 18 går inte obemärkt förbi, de domineras av utmanande vattenhinder. Porto Santo Golf är bland de bästa golfbanorna i Europa. "- Seve Ballesteros

Vädret

 
Jan
Feb
Mar
Apr
Maj
Jun
Jul
Aug
Sep
Okt
Nov
Dec
Dag
19° C
19° C
20° C
20° C
21° C
23° C
25° C
26° C
26° C
24° C
22° C
20° C

 

Karta

Hösten 2019

Med direktflyg från Köpenhamn till Porto Santo

Våren 2020

Med direktflyg från Köpenhamn till Porto Santo

Sommaren 2020

Med direktflyg från Köpenhamn till Porto Santo

Hösten 2020

Med direktflyg från Köpenhamn till Porto Santo

Läs mer om Porto Santo

Foto: © Francisco Correia

Kontakta oss

Ring, mejla eller chatta

 • Ring till oss - 0775-888 916

  Vardagar: 09.00-17.30

  Lördag & söndag / helgdagar: 10.00-14.00

   

  (Generella öppettider i vårt danska Call Centre)

 • Chatta med oss

  Chatta med säljarna i vårt danska Call Center

  Vardagar: 10.00-17.00

  Helger: 11.00-14.00

  Starta chatten här

 • Skriv till oss

  Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-mail: forsaljning@folkeferie.se

  Vi svarar normalt inom 2 vardagar.

Vem är FolkeFerie.dk?

Resor med trygghet och garanti sedan 1938

 • Resor med trygghet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här

Håll dig uppdaterad!

Nya resmål, resekampanjer och tävlingar

Registrera dig för FolkeFerie.se's veckovisa resenyhetsbrev

 

Priserna avser grundpris SEK per person vid minst 2 vuxna, om inte annat anges. Evt. kampanjer och rabatter kan ej kombineras med varandra. Vi reserverar oss för korrekturfel, slutsålda avgångar och rumstyper samt pris- och programändringar. OBS: Önskar man ta med egen golfbag ska detta förbeställas hos oss pga. platsbegränsning på flyget.