Hitta din drömresa hos FolkeFerie.se


Hos FolkeFerie.se erbjuder vi en bred palett av spännande resor. Vi gör alltid vårt bästa för att uppfylla gästernas semesterdrömmar, vilket vi har gjort ända sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste för oss, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en fast del av din resa - från bokningstillfället, flygresan, under semestern och tills du åter är hemma igen med resväskan full av semesterminnen.

Året runt erbjuder vi allt ifrån solrika charterresor till bl.a. medelhavsön Malta, portugisiska Porto SantoSivota i Grekland till temaresor, golfresorlångsemester och gruppresor. Som den enda researrangören, flyger vi direkt från Köpenhamn till den portugisiska ö-pärlan Porto Santo, där du bl.a. får obegränsad greenfee på öns 18-håls tidigare mästerskapsbana hela vistelsen.

Charterresor året runt - direktflyg från Köpenhamn

Det finns många spännande möjligheter och vi förstår att det ibland kan vara svårt att välja. Se våra olika restyper och låt dig inspireras här. Våra resor är med direktflyg från Köpenhamn, inkl. 1 stk. incheckat bagage (max 23 kg) + 1 stk handbagage (max 8 kg). Med oss reser du tryggt och säkert, oavsett vilken resa du väljer.

Med oss kan du resa året runt - vår, sommar, höst och vinter. Vi har resor för alla säsonger! Förläng sommaren med en höstresa, eller spendera en eller flera vinterveckor i varmare klimat.

Har du frågor kring våra resor eller vill du ha hjälp med din bokning, är du alltid välkommen att kontakta oss

Charterresor

Golfresor

Familjesemester

Parsemester

Res med tre generationer

All Inclusive

Strandsemester

Temaresor

Aktive semester, rundresor och temaresor

Långsemester

Gruppresor

 • Semester och gemenskap

  När man är många som reser tillsammans, är det mycket att hålla reda på. Därför har vi specialiserat oss i att arrangera gruppresor från A-Ö, så ni får precis den semester ni drömmer om - oavsett om ni är flera familjer eller en sportförening som reser tillsammans. Golf, boule, bridge eller bara avslappning. Vi skräddarsyr gärna er nästa gruppresa!

  Vi arrangerar resan från A-Ö

  Se alla möjligheter här

Vem är FolkeFerie.se?

Resor med trygghet och garanti sedan 1938

 • Resor med trygghet och kvalitet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här
 • Välkommen att kontakta oss

  Du är alltid välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss. Våra duktiga resesäljare hjälper dig gärna med att boka en resa och kan svara på frågor. 

  Vi har öppet på vardagar kl. 09-17 samt lördagar kl. 10-14.

  Ring, mejla eller chatta med oss