De bästa hotellen och vackraste resmålen

Vill du vara förstaväljare till de vackraste resmålen och de bästa hotellen till din sommarresa 2020? Boka sommarresan redan idag så du är säker på att drömsemestern går i uppfyllelse. På våra noggrannt utvalda resmål bjuder på total avkoppling, upplevelser, vacker natur och bad vid läckra stränder. Vi har tänkt på allt, så du tryggt kan luta dig tillbaka i flygsätet, strandstolen eller hotellsängen och njuta av semestern. Hos oss är du alltid i trygga händer.

Undvik trängsel på stranden och kö till hotellfrukosten - res innan de danska skolorna går på sommarlov den 26 juni, då är priserna dessutom lägre!

Sommarresor 2020 i Greklands vackraste områden

Är det exotiska stränder, blå laguner och kristallblått hav som lockar, är kustbyn Sivota, Greklands svar på Karibien, utan tvekan sommarens hit. Bankar ditt hjärta för grekisk kultur och mytologi, kan du helt exkluisvt resa med oss till Odysseu's äventyrliga och frodiga ö, Ithaka, i västra Grekland. Ön är ett sant vandringsparadis med grönskande dalar, trevliga landsbyar och vackra, orörda badstränder - perfekt till par som vill åka på en solrik sommarsemester.

Sommarresor 2020 på solskensön Teneriffa

Två FolkeFerie-klassiker på Teneriffa är tillbaka. Lägenhetshotellet Atlantic Holiday Centre slår upp dörrarna till stora, ljusa semesterlägenheter, läckra faciliteter och sydvästkustens bästa läge vid hav och strand. Du kan även välja det trevliga grannhotellet Albatros Apartments med 110 m2 lägenheter och fri tillgång till faciliteterna på Atlantic Holiday Centre.

Sommarresor 2020 på ö-paradiset Porto Santo

2019 slog vi upp dörrarna för sommarresor med sol, vacker strand och läckert badvatten på Porto Santo. Som gäst på vårt populära strandhotell Vila Baleira bor du helt ner till den 9 km prisvinnande sandstranden i 2-rumssuiter, stora och läckra dubbelrum med balkong eller nyrenoverade lägenheter.

Sommarresor 2020 på magiska Malta

Vi är specialiserade på resor till medelhavsön Malta, som förenar sol, stränder och blå laguner med historia, kultur och upplevelser. Vår egen semesteranläggning, Mellieha Holiday Centre, har i över 40 år utgjort ramarna för många gästers semester på Malta. Här kan du bo i din egen 70 m2 stora bungalow med privat innergård och takterrass, endast 300 meter från en av Maltas bästa sandstränder.

Malta

Flyg direkt från Köpenhamn eller Stockholm Arlanda till medelhavsön Malta på endast ca. 3 resp. 4 timmar. Här väntar gyllene stränder, blå laguner, 7000 års historia och, inte minst, Mellieha Holiday Centre - vårt mest populära hotell.

Malta

Mellieha Holiday Centre ★★★★

Upplev Sivota i 360° ➙

Sivota - Greklands Karibien

Vill du ha badsemester i absolut särklass? Flyg direkt från Köpenhamn till det västra Grekland på knappt 3 timmar och upplev den vackra kustbyn Sivota - Greklands svar på Karibien.

Sivota

Hotell i Sivota

Upplev Porto Santo i 360° ➙

Porto Santo

Flyg direkt från Köpenhamn till Porto Santo - Portugals dolda ö-pärla i Atlanten. Med enastående natur och sandstränder lika fantastiska som på Mallorca, men knappt så välbesökta, är Porto Santo det perfekta resmålet för dig som älskar sol, strand och aktiv semester i vacker natur.

Porto Santo

Hotel Vila Baleira ★★★★

Inkl. frukost, drycker och aktiviteter

Hotel Luamar ★★★+

Inkl. frukost och aktiviteter

Hotel Porto Santo & Spa ★★★+

Inkl. frukost och WiFi

Teneriffa

Ska sommaren vara solsäker? Så flyg direkt från Köpenhamn till Teneriffas solrika sydvästkuts och bo i stora, ljusa lägenheter vid Atlanten.

Teneriffa

Atlantic Holiday Centre ★★★★

NYHET: Uppgradera till All Inclusive

Albatros Apartments ★★★

Upplev Ithaka i 360° ➙

Ithaka - Odysseus' ö

Helt exklusivt kan du resa från Köpenhamn till Ithaka, som är den nästminsta av de Joniska öarna. Efter en kort flygresa på knappt 3 timmar, väntar en äventyrlig segeltur till Ithaka - Odysseus' frodiga hemvist.

Ithaka

Hotell på Ithaka

Vem är FolkeFerie.se?

  • Resor med trygghet

    FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

    Läs mer om FolkeFerie.se här