Få semesterställen har så mycket att bjuda på som Malta: Sol, strand och turkisblått vatten går hand i hand med 7 000 år av spännande historia. En sällsynt upplevelse och dessutom är semesterstället bara 3 timmar bort med flyg.

Malta på våren är något helt speciellt. Det solrika klimatet får naturen att visa sig från sin vackraste och mest färgrika sida. Blommorna slår ut och det är grönt och gult överallt. Våren på Malta startar redan i mars med ett milt och behagligt klimat. Från april och maj smyger sig sommarvädret på och temperaturen närmar sig 20-24 grader.

Njut av medelhavssolen och naturen från din privata trädgård på Mellieha Holiday Centre på Malta. Våra danska reseledare står redo att hälsa er välkomna.

Tips: Så sparar du på semestern

Ta med hela familjen till Malta och bo i ett eget 3 rums-hus på Mellieha Holiday Centre. Semesterhusen har plats till 6 personer och ju fler ni är i semesterhuset desto billigare blir semestern per person.

    

 

Resor i april

Resor i maj

Vi rekommenderar

 • Mellieha Holiday Centre

  Mellieha Holiday Centre på Malta är FolkeFerie's mest populära hotell. Det arkitektritade semestercentret ligger i ett naturskönt område endast 300 meter från öns bästa sandstrand. Under din vistelse bor du i ditt eget 70 m2 semesterhus med privat, avskärmad innergård och takterrass med utsikt

  Läs mer om Mellieha Holiday Centre

Vädret på Malta

 • Malta: 3 000 soltimmar om året

  Vädret på Malta är behagligt året runt. Klimatet är subtropiskt, vilket gör att även vintermånaderna håller en genomsnittstemp. på ca. 15-17 grader. Vintern på Malta bjuder därför på en lång, mild säsong, i kontrast till de skandinaviska mörka och kalla vintermånaderna.

  Läs mer om vädret på Malta

Upplevelser på Malta

 • Maltas möjligheter

  Malta har ett brett utbud av sevärdheter, upplevelser, storslagen natur och unik charm. Det lilla ö-riket har 7 000 års historia och du kan uppleva spår från romarriket, Johanitterriddarna och 2:a världskriget. Det är lätt att ta sig runt på Malta med buss eller i hyrbil.

  Läs mer om Maltas möjligheter