Solskensön Malta i Medelhavet

Res till solskensön Malta i sommar och unna hela familjen en varm och solrik badsemester med 1 eller 2 veckor på Malta. Det tar bara 3 timmar till det lilla öriket med direktflyg från Köpenhamn.

På Malta väntar gyllene sandstränder, blå laguner, häpnadsväckande natur, oförstörd charm och ett otal sevärdheter. Malta har inte mindre än 7 000 års historia fördelad på sina 316 kvm2. På den lilla ön kan du både hinna att ligga på stranden, vandra i den natursköna miljön och se alla möjliga kulturskatter under din semester. 

Sol, strand, kultur och historia

Malta är ett av Europas bästa dykställen. Dyk ner i det klara, turkisblå Medelhavet vid de små förtrollande klipporna, eller gör ett djupdyk i öns fascinerande historia i huvudstaden Valletta och medelåldersbyn Mdina. Sol, strand, kultur och historia kombinerat med ett skönt klimat året runt gör Malta till en fantastisk semesterdestination. De varmhjärtade malteserna och våra reseledare är redo att välkomna er.

Under sommarhalvåret har vi direktflyg från Köpenhamn till Malta, och efter endast 3 timmar i luften ankommer du till det lilla öriket. 

Familjevänliga sommarresor med 50 % barnrabatt 

Mellieha Holiday Centre har vi gjort extra mycket för att barnen ska få den bästa semestern och de bästa rabatterna. Varje dag under skolloven arrangerar semesterbyns barnklubbar aktiviteter för barn i alla åldrar. Har ni köpt till halv- eller helpension, får barn från 2-11 år gratis mat från speciell barnmeny (1 barn per betalande vuxen)

Barn från 2-17 år får upp till 50 % barnrabatt vid min. 2 betalande vuxna. Barnrabatten kan inte kombineras med andra rabatter om inget annat anges.

Sommar 2023

Utvalda avgångar med direktflyg från Köpenhamn

Upplevelser på Malta

  • Maltas möjligheter

    Malta har ett brett utbud av sevärdheter, upplevelser, storslagen natur och unik charm. Det lilla ö-riket har 7 000 års historia och du kan uppleva spår från romarriket, Johanitterriddarna och 2:a världskriget. Det är lätt att ta sig runt på Malta med buss eller i hyrbil.

    Läs mer om Maltas möjligheter

Värt att veta

  • Malta från A-Ö

    Vi har samlat diverse information, som är värt att veta innan din resa till Malta. Läs bl.a. om avstånd från flygplatsen, internet, mat och dricka, transport, vädret på Malta och mycket mer.

    Läs mer här

Bo bra och med gott om plats ➙

Mellieha Holiday Centre

Samtliga priser avser SEK per person. Vi reserverar oss för korrekturfel, pris- och programändringar samt slutsålda platser.