Solskensön Malta i Medelhavet

Res till solskensön Malta i sommar och unna hela familjen en varm och solrik badsemester med 1 eller 2 veckor på Malta. Det tar bara 3 timmar till det lilla öriket med direktflyg från Köpenhamn.

På Malta väntar gyllene sandstränder, blå laguner, häpnadsväckande natur, oförstörd charm och ett otal sevärdheter. Malta har inte mindre än 7 000 års historia fördelad på sina 316 kvm2. På den lilla ön kan du både hinna att ligga på stranden, vandra i den natursköna miljön och se alla möjliga kulturskatter under din semester. 

Sol, strand, kultur och historia

Malta är ett av Europas bästa dykställen. Dyk ner i det klara, turkisblå Medelhavet vid de små förtrollande klipporna, eller gör ett djupdyk i öns fascinerande historia i huvudstaden Valletta och medelåldersbyn Mdina. Sol, strand, kultur och historia kombinerat med ett skönt klimat året runt gör Malta till en fantastisk semesterdestination. De varmhjärtade malteserna och våra reseledare är redo att välkomna er.

Under sommarhalvåret har vi direktflyg från Köpenhamn till Malta, och efter endast 3 timmar i luften ankommer du till det lilla öriket. 

Familjevänliga sommarresor med 50 % barnrabatt 

Mellieha Holiday Centre har vi gjort extra mycket för att barnen ska få den bästa semestern och de bästa rabatterna. Varje dag under skolloven arrangerar semesterbyns barnklubbar aktiviteter för barn i alla åldrar. Har ni köpt till halv- eller helpension, får barn från 2-11 år gratis mat från speciell barnmeny (1 barn per betalande vuxen)

Barn från 2-17 år får upp till 50 % barnrabatt vid min. 2 betalande vuxna. Barnrabatten kan inte kombineras med andra rabatter om inget annat anges.

Sommaren 2024

Köpenhamn-Malta T/R

Malta: Se video

Inspiration & upplevelser

Få platser har så mycket att erbjuda som skattkammarön Malta. Dykning, kyrkor, stränder, medeltidsbyar och mycket mer!

Bo bra och med gott om plats ➙

Mellieha Holiday Centre

Vem är FolkeFerie.se?

 • Resor med trygghet och kvalitet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här
 • Välkommen att kontakta oss

  Du är alltid välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss. Våra duktiga resesäljare hjälper dig gärna med att boka en resa och kan svara på frågor. 

  Vi har öppet på vardagar kl. 09-17 samt lördagar kl. 10-14.

  Ring, mejla eller chatta med oss

Samtliga priser på folkeferie.se avser SEK. Vi reserverar oss för korrekturfel, pris- och programändringar samt slutsålda platser.