Res till solskensön Malta på sommarsemestern. Vi flyger direkt från både Köpenhamn och Stockholm Arlanda. Det tar bara 3 timmar till det lilla öriket med direktflyg från Köpenhamn och 4 timmar från Stockholm Arlanda.

På Malta väntar gyllene sandstränder, blå laguner, häpnadsväckande natur, oförstörd charm och ett otal sevärdheter. Malta har inte mindre än 7 000 års historia fördelad på sina 316 kvm2. På den lilla ön kan du både hinna att ligga på stranden, vandra i den natursköna miljön och se alla möjliga kulturskatter under din semester. 

Malta är ett av Europas bästa dykställen. Dyk ner i det klara, turkisblå Medelhavet vid de små förtrollande klipporna, eller gör ett djupdyk i öns fascinerande historia i huvudstaden Valletta och medelåldersbyn Mdina. Sol, strand, kultur och historia kombinerat med ett skönt klimat året runt gör Malta till en fantastisk semesterdestination. De varmhjärtade malteserna och våra reseledare är redo att välkomna er.

Semester på barnnivå och 50 % barnrabatt 

Mellieha Holiday Centre har vi gjort extra mycket för att barnen ska få den bästa semestern och de bästa rabatterna. Varje dag under skolloven arrangerar semesterbyns barnklubbar aktiviteter för barn i alla åldrar. Har ni köpt till halv- eller helpension, får barn från 2-11 år gratis mat från speciell barnmeny (1 barn per betalande vuxen)

Barn från 2-17 år får upp till 50 % barnrabatt vid min. 2 betalande vuxna. Barnrabatten kan inte kombineras med andra rabatter om inget annat anges.