Endast 43 km. nordöst om Madeira, och med direktflyg från Köpenhamn, ligger Porto Santo; en portugisisk ö-pärla mitt i Atlanten. Ön är det perfekta resmålet för dig som uppskattar vacker natur, strand och milt klimat - och inte minst boule! Porto Santo nås med direktflyg från Köpenhamn, och tack vare öns korta avstånd tar du dig snabbt och enkelt till restauranger, stranden, golfbanan och den spektakulära naturen.

4-stjärniga Hotel Vila Baleira erbjuder inte mindre än fyra nyanlagda boulebanor - låt oss arrangera en bouleresa efter era specifika önskemål. Vi arrangerar gärna bouleresor för bouleföreningar, företag eller om ni är en större grupp vänner som gärna vill resa tillsammans. Läs mer Hotel Vila Baleira här.

Spela boule på 4-stjärnigt strand- och spahotell

Vårt populära strand- och spahotell Hotel Vila Baleira erbjuder högklassigt boende med läckra faciliteter, välj mellan nyrenoverade lägenheter, suiter eller dubbelrum med balkong. I vistelsen ingår bl.a. obegränsad greenfee på 18-håls mästerskapsbana, entré till spa, tennis, lånecyklar, vandringsturer och stor frukostbuffé. Uppgradera till All Inclusive, så är alla måltider inkluderade!

Från hotellets nyanlagda boulebanor med utsikt till Atlanten, har man de perfekta ramarna för en oförglömlig bouleresa, som vi gärna arrangerar åt er!

Boule- och golfresor vid Atlanten

Porto Santo är även känd för sin 18-håls tidigare mästerskapsbana, designad av ingen mindre än den spanske golflegenden Seve Ballesteros. Boka din golfresa till Porto Santo hos oss och få bl.a. obegränsad greenfee, samt transport till och från golfklubben inkluderat. Kombinera bouleresan med en eller flera dagar på golfbanan, och få en extra oförglömlig vistelse på Porto Santo.

 

Låt oss arrangera er bouleresa

Vi skräddarsyr gärna er nästa bouleresa, så att den blir precis som ni önskar!

Önskar du mer information eller vill du boka en skräddarsydd bouleresa, är du välkommen att skicka en förfrågan till forsaljning@folkeferie.se eller ring till oss på 0775-888 916.

Vi ser fram emot din förfrågan!

Golfresor till Porto Santo

Kombinera boule med golf på 18-håls tidigare mästerskapsbana

Utvalda resor till Porto Santo 2020

Med direktflyg från Köpenhamn

Vem är FolkeFerie.dk?

 • Resor med trygghet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här

Välkommen att kontakta oss

Ring, mejla eller chatta

 • Ring till oss - 0046775888916

  Vardagar: kl. 09.00-17.00

  Lördag: kl. 10.00-14.00

  Söndag & helgdagar: Stängt

   

  (Vägledande öppettider i vårt danska Call Centre)

 • Chatta med oss

  Vardagar: kl. 09.00-17.00

  Lördag: kl. 10.00-14.00

  Söndag & helgdagar: Stängt

   

  Chatta med säljarna i vårt danska Call Center

  Starta chatten här

 • Skriv till oss

  Du är alltid välkommen att kontakta oss via e-mail: forsaljning@folkeferie.se

  Vi svarar normalt inom 2 vardagar.

Håll dig uppdaterad!

Nya resmål och hotell, resekampanjer och tävlingar

Registrera dig för FolkeFerie.se's veckovisa resenyhetsbrev