SPARA pengar på de bästa hotellen på populära resmål

Vi har valt ut de bästa hotellen nära stad och strand. Gå på upptäckstfärd bland våra attraktiva erbjudanden och hitta just det resmål och det hotell, som passar dig. Välj t.ex. den solrika Medelhavs-ön Malta eller vill du ha en badsemester i särklass, bör du resa till kuststaden Sivota - Greklands svar på Karibien, eller Greklands semesterparadis nr. 1 - Kreta. Föredrar du att vara aktiv på semestern, kan vi varmt rekommendera Porto Santo och strandhotellen Hotel Vila Baleira eller Vila Baleira Suites där du bl.a. får obegränsad greenfee, tennis & padel, guidade vandringsturer samt lånecyklar inkluderat i resans pris.

Så sparar du EXTRA pengar på semestern

Ta med hela familjen till Malta och bo i ert eget semesterhus på Mellieha Holiday Centre med privat innergård och takterrass. De stora semesterhusen på 70 m2 har plats till 6 personer och ju fler ni bor i huset, desto billigare blir resan per person. 

Boka resan online eller kontakta oss

Du kan snabbt och enkelt boka din resa online, eller genom att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Se utvalda avgångar och priser nedan, inkl. direktflyg från Köpenhamn T/R, 23 kg. incheckat bagage + 8 kg. handbagage etc.

April 2024

Maj 2024

Juni 2024

Juli 2024

Augusti 2024

Vem är FolkeFerie.se?

 • Resor med trygghet och kvalitet

  FolkeFerie.se är en del av den danska researrangören FolkeFerie.dk. Hos oss gör vi alltid vårt yttersta för att uppfylla gästernas semesterdrömmar. Det har vi gjort sedan vi startade 1938. Glada och nöjda kunder är det viktigaste, därför strävar vi alltid efter att kvalitet och trygghet är en del av din resa!

  Läs mer om FolkeFerie.se här
 • Välkommen att kontakta oss

  Du är alltid välkommen att ringa, mejla eller chatta med oss. Våra duktiga resesäljare hjälper dig gärna med att boka en resa och kan svara på frågor. 

  Vi har öppet på vardagar kl. 09-17 samt lördagar kl. 10-14.

  Ring, mejla eller chatta med oss
 •  

  Erbjudanden gäller angivna avresedatum och hotell och avser grundpris SEK per person vid 2 vuxna som reser tillsammans i 7 dagar, om inget annat anges. Erbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter än barnrabatten. Vi reseverar oss för korrekturfel, slutsålda platser samt pris- och programändringar.