SPARA pengar på de bästa hotellen på populära resmål

Vi har valt ut de bästa hotellen nära stad och strand. Gå på upptäckstfärd bland våra attraktiva erbjudanden och hitta just det resmål och det hotell, som passar dig. Välj t.ex. den solrika Medelhavs-ön Malta eller vill du ha en badsemester i särklass, bör du resa till kuststaden Sivota - Greklands svar på Karibien. Föredrar du att vara aktiv på semestern, kan vi varmt rekommendera Porto Santo och Hotel Vila Baleira, där du får GRATIS greenfee, tennis, guidade vandringsturer, lånecyklar och Thalasso Spa.

Så sparar du EXTRA pengar på semestern

Ta med hela familjen till Malta och bo i ert eget semesterhus på Mellieha Holiday Centre. Semesterhusen har plats till 6 personer och ju fler ni bor i huset, desto billigare blir resan per person. Se prisexempel nedan.

Boka resan online eller kontakta oss

Du kan snabbt och enkelt boka din resa online, eller genom att kontakta oss så hjälper vi dig gärna.

Se utvalda avgångar och priser nedan, inkl. direktflyg från Köpenhamn, incheckat bagage + handbagage etc.

 

  •  

    Erbjudanden gäller angivna avresedatum och hotell och avser grundpris SEK per person vid 2 vuxna som reser tillsammans i 7 dagar, om inget annat anges. Erbjudanden kan inte kombineras med andra rabatter. Vi reseverar oss för korrekturfel, slutsålda avgångar och prisändringar.