Längtar du bort ifrån Skandinaviens kalla och mörka vinter, så är den portugisiska ön perfekt för dig! Som den enda danska resebyrån, flyger Folkeferie.dk direkt från Köpenhamn till Porto Santo.

Denna lilla och orörda ö-pärla ligger endast 43 km. nordöst om Madeira, och är känd för sitt lugna tempo, sin 9 km. långa, gyllene sandstrand och sin storslagna och dramatiska natur. Med idylliska städer, en vacker och utmanande 18-håls tidigare mästerskapsbana och spännande vandringsturer, är underhållningen på plats. Porto Santo är den perfekta höstdestinationen med sina milda temperaturer och många aktivitetsmöjligheter.

Liten ö - stora upplevelser

Porto Santo är inte större än 42 km2, men här finns massor att se och uppleva. Och med bra infrastruktur och lite trafik, är det lätt att ta sig runt på ön. Gå på upptäcktsfärd bland kullerstensgator med svajande palmer, små butiker och bra restauranger. Dyk ner i vulkanöns historia och havets spännande värld. Följ med på äventyrliga vandringsturer med spektakulära utsiktsplatser eller njut dagen vid öns imponerande strand med silkeslen sand, så långt ögat når.

Allt detta kan du få:

Välj till exempel Hotel Vila Baleira så kan du få allt detta inkluderat under vistelsen:

✔ Flyg från Köpenhamn till Porto Santo T/R
✔ 7 dagar i dubbelrum, junior suite, 2-rums- eller 3-rumslägenhet
Stor frukostbuffé 
✔ Obegränsad greenfee på 18 håls tidigare mästerskapsbana och 9 håls par 3 bana
✔ Busstransport till golfbana från hotellet T/R (Se tider på hotellet)
✔ Gratis lånecyklar 4 timmar per dag i utvalda tidsintervall
✔ Guidade vandringsturer med dansk reseledare
✔ Gratis Wi-Fi på hotellet

Med reservation för ändringar.

Höstresor till Porto Santo

Direktflyg från Köpenhamn T/R

Ovanstående erbjudanden avser SEK per person och gäller vid 2 vuxna som reser tillsammans i 1 vecka, exkl. mat ombord på flyget och flygplatstransfer T/R.

Med reservation för pris- och programändringar, korrekturfel samt slutsålda platser.